Un grup de taxistes ataquen cotxes VTC i dos periodistes a la Ronda Litoral

Han donat cops als vehicles i punxat rodes | En un hi viatjaven un home i una dona d'uns 50 anys | Han intentat prendre la càmera a dos periodistes de Telemadrid

Un grup de taxistes han atacat almenys dos cotxes VTC a la Ronda Litoral aquest migdia, així com una parella de periodistes de Telemadrid. L’enfrontament no ha anat a més perquè d’altres manifestants han aïllat els violents i intentat calmar els ànims. 

Un dels atacs a un VTC l’ha presenciat el TOT Barcelona. El vehicle s’havia trobat atrapat en el tall improvisat de la Ronda Litoral que protagonitzaven els taxistes, que han intentat sense èxit entrar al parc de la Ciutadella per envoltar el Parlament. El cotxe ha rebut puntades de peu, li han trencat un vidre de darrere i la lluneta i li han punxat les quatre rodes. Dins hi viatjaven dos clients, un home i una dona d’uns 50 anys. 

Immediatament després de l’atac, uns quants taxistes s’han posat davant del cotxe VTC per evitar que els periodistes li fessin fotografies. Alhora, miraven de calmar altres companys que volien atacar el cotxe. La majoria de qui han donat cops al cotxe anaven amb la cara tapada. El cotxe VTC intentava fugir però estava atrapat a la cua de cotxes. A mesura que avançava la columna de taxistes, els manifestants donaven cops i increpaven el conductor, mentre uns pocs miraven de rebaixar la tensió i demanaven els seus companys que no s’aturessin. 

Atac a periodistes

Enmig d’aquesta tensió, un grup de taxistes ha agredit dos treballadors de Telemadrid, un càmera i una reportera. Han intentat prendre’ls la càmera mentre uns 15 manifestants els rodejaven i amenaçaven. “Que no es quedin la càmera, que està tot gravat! “, cridaven els agressors. La redactora de Telemadrid ha aconseguit marxar amb la càmera, tot i que estava patint un visible atac de nervis. Alguns taxistes han escortat els dos informadors per evitar més atacs. Segons un testimoni, la càmera ni tan sols estava encesa quan els han començat a increpar.

L’operador de càmera s’ha queixat al TOT Barcelona que no els deixessin fer la feina. “Nosaltres només gravem el que fan, no tenim cap culpa de res“, ha lamentat. També ha comentat que, per sort, la redactora de la televisió ha decidit agafar la càmera per intentar evitar els atacs dels manifestants. “A mi m’agafaven pel coll”, ha declarat. 

Més informació

Comentaris

  JordiP 21/01/2019 3:58 pm
  Grans negociadors, aquests taxistes. Arribaran lluny.
  nil 21/01/2019 4:59 pm
  impresentables!!
  Piolin 22/01/2019 9:13 am
  La policia Española els anirà a detenir demà oi ? Tenen imatges oi ? A VEURE QUE PASSA

Nou comentari