Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cotxe incendiat talla la circulació a la ronda de Dalt durant una hora
  • CA

Un cotxe que s’ha cremat enmig de la calçada ha obligat a tallar el trànsit a la ronda de Dalt en els dos sentits de la marxa, tant en carrils en direcció al Llobregat com en direcció Besòs. La Guàrdia Urbana ha alertat de l’incendi que ha alterat la circulació en una de les principals vies de circulació de Barcelona cap a les 11.30 hores. La incidència ha obligat a efectuar desviaments fins que la normalitat s’ha restablert poc abans de les 13.00 hores.

El turisme que s’ha incendiat ha aixecat una gran columna de fum. El cotxe devorat pel foc es trobava a l’alçada del barri de Roquetes. L’automòbil ha quedat calcinat i completament inservible.

En un primer moment, la Guàrdia Urbana ha informat que s’interrompia la circulació de la ronda de Dalt en sentit Llobregat a l’altura de l’entrada u a causa de l’incendi del vehicle. Els agents han transvassat els vehicles cap a altres vies per intentar mitigar els embussos. Tot i així, l’imprevist ha provocat unes retencions quilomètriques cap als volts del migdia a Barcelona.

Pocs minuts després que s’hagi declarat la incidència, el tall s’ha ampliat a dos carrils de la mateixa via en sentit Besòs. Cap al migdia, s’han reobert les vies en direcció Besòs. Alhora, però, han quedat fora de servei altres dos carrils en sentit Llobregat. S’han tallat a l’alçada de l’entrada 1, en les immediacions del punt on s’ha cremat el cotxe i que ha quedat afectada des del primer moment.

La circulació s’ha restablert per complet cap a les 12.50 hores, després que el vehicle sinistrat ha estat retirat de la via. No obstant, el trànsit continuava força atapeït passades les 13.00 hores, quan es registraven uns dos quilòmetres de cua a la ronda de Dalt en sentit Besòs i 4,5 quilòmetres a l’alçada de Santa Coloma de Gramenet en direcció al Llobregat. Les cues s’han contagiat a la ronda Litoral, amb tres quilòmetres de congestió en direcció cap al nus de la Trinitat i retencions de fins a quatre quilòmetres cap al Llobregat. En la C-58 cap al nus de la Trinitat també s’han generat dos quilòmetres d’embús.

Més notícies
L'estació de Jaume I als anys 70, recreada en 3D per Fran Alburquerque / Youtube
VÍDEO | Viatge 3D en metro a la Barcelona dels anys 70
Notícia: VÍDEO | Viatge 3D en metro a la Barcelona dels anys 70
Comparteix
Un dissenyador recrea com era el suburbà i el paisatge del centre de la ciutat
Un vianant ha d'esperar per accedir al metro, mentre un ciclista passa pel carril bici del carrer de la Marina, ignorant els senyals que indiquen que ha de cedir el pas / ESM
Tots contra el carril bici del carrer Marina: “Et poden atropellar”
Notícia: Tots contra el carril bici del carrer Marina: “Et poden atropellar”
Comparteix
Vianants, ciclistes i comerciants afirmen que la via, a tocar de la sortida de metro Monumental, és perillosa
Alumnes d'ESO de l'institut Antaviana, a Nou Barris, durant una classe / Martí Petit
Cau el nombre d’estudiants repetidors a Barcelona
Notícia: Cau el nombre d’estudiants repetidors a Barcelona
Comparteix
El nombre d'alumnes que repeteixen curs decau un 4,2% i baixa encara més als districtes desfavorits, tot i que concentren el major nombre de suspesos
Manifestació a Barcelona contra l'encariment 'insostenible' de la vida / Foto: ACN - Aina Martí
El malestar per la inflació i l’habitatge surt al carrer a Barcelona
Notícia: El malestar per la inflació i l’habitatge surt al carrer a Barcelona
Comparteix
Centenars de persones han participat en una manifestació contra l'encariment "insostenible" de la vida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa