Retards a 6 línies de Rodalies i Regionals per un esvoranc a Sitges

Els trens que pugen cap a Barcelona des del sud circulen amb uns 30 minuts de demora

La xarxa ferroviària catalana acumula retards aquest diumenge a la tarda per un esvoranc al tram de vies entre Sitges i Vilanova i la Geltrú (Garraf), que afecta a 6 línies de Rodalies i serveis Regionals que pugen cap a Barcelona ciutat des del sud. Es tracta de la R2 Sud de Rodalies i de les línies de mitja distància R13, R14, R15, R16 i R17. Totes elles circulen amb demores d’uns 30 minuts, segons ha informat Renfe en un comunicat.

A més, la línia afectada de Rodalies canvia d’horaris i estació final. Aquells trens que iniciaven o acabaven recorregut a Vilanova i la Geltrú ara ho faran a Sitges. L’oferta queda limitada a 4 trens per hora i sentit fins que s’arregli l’esvoranc.

La reparació va per llarg: “Un cop els tècnics d’Adif han valorat els danys a la infraestructura, la previsió per la reparació es perllongarà presumiblement fins dimarts al matí“. Les obres han començat a les 15.42 d’aquest diumenge.

Renfe preveu un increment de demanda demà a la tarda, com a part de l’operació tornada del Pont del Pilar, pel que ha contractat un servei d’autobusos substitutori entre Vilanova i Sitges que farà de by-pass entre les dues estacions.

Més informació

Comentaris

    Observador 12/10/2020 9:21 am
    A casa nostra la pluja segueix no estant prevista.

Nou comentari