Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Resolta la incidència de l’app per retirar bicicletes del Bicing
  • CA

Resolta la incidència que ha afectat el Bicing aquesta tarda de dillluns. El servei municipal de bicicletes compartides ha informat que la caiguda de l’aplicació SMOU s’ha pogut corregir cap als volts de les 19.00 hores. La possibilitat d’utilitzar l’app per agafar una bicicleta s’ha restablert després de gairebé quatre hores en què no s’hi podia fer ús.

El problema afectava en part a l’hora de retirar una bici dels aparcaments del Bicing. La incidència es centrava en l’app, però no s’estenia a les targetes dels abonats del servei. A les xarxes socials, el Bicing els ha recomanat que fessin ús de la targeta per poder treure la bicicleta dels ancoratges i circular-hi. En realitat, però, molts inscrits en el sistema no la tenen activada o no l’han rebuda en donar-s’hi d’alta. Des dels volts de les set, ja es pot tornar a fer ús indistintament de l’aplicació o de la targeta amb normalitat.

L’aplicació Smou té diverses funcionalitats i serveix per pagar el parquímetre d’un cotxe estacionat en una àrea verda o blava metropolitana, per accedir als aparcaments subterranis de l’Ajuntament sense tiquets de paper, per recarregar un vehicle elèctric als punts Endolla Barcelona o per localitzar totes les motos i bicis de les empreses de sharing que operen a la ciutat.

Pel que fa al Bicing, l’app permet consultar on són les estacions més properes i quantes bicicletes i ancoratges hi ha disponibles a temps real. Aquesta funció, que no permet fer la targeta, evita als usuaris fer voltes per barri en busca d’un vehicle lliure o un espai on aparcar la bicicleta que han usat. A més, si en arribar a l’estació desitjada està plena i el temps de trajecte màxim està a punt d’exhaurir-se, l’usuari pot activar via app 10 minuts addicionals per canviar d’estació. A més, des de l’app es controla la subscripció al servei (tarifa aplicada, dies que falten per la renovació, etc) i l’historial de trajectes realitzats. També té una eina de planificació de rutes.

Més notícies
Trànsit de nit al carrer Aragó, en una imatge d'arxiu / Clara Soler Chopo
Detingut per conduir begut, drogat i trencant una ordre d’allunyament
Notícia: Detingut per conduir begut, drogat i trencant una ordre d’allunyament
Comparteix
La Guàrdia Urbana ha arrestat l'infractor després de veure's implicat en un accident i comprovar que incomplia la mesura de protecció d'una dona maltractada
Portacontenidors atracat al Port de Barcelona durant la primera jornada de la vaga indefinida d'amarradors / Lluís Sibils / ACN
Hores de retard per desembarcar al port en la primera jornada de vaga
Notícia: Hores de retard per desembarcar al port en la primera jornada de vaga
Comparteix
Calvet parla d'un "cert endarrariment" de dues hores mentre que els sindicats els eleven fins a cinc hores

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa