La visita de Felip VI deixa sense trens l’Estació de França

Els Mossos d’Esquadra han demanat restringir la circulació de trens per qüestions de seguretat

Renfe ha anunciat que tancarà l’Estació de França durant la visita de Felip VI a Barcelona. El rei espanyol viatja a la capital catalana amb motiu de l’entrega de premis de la Barcelona New Economy Week (BNEW) que tindrà lloc demà al matí. Els Mossos d’Esquadra han sol·licitat a l’operador ferroviari que entre les 9.25 i les 11.45 de divendres els trens de Rodalies no s’aturin a la cèntrica estació per qüestions de seguretat.

La visita de Felip VI a Barcelona ha generat molta polèmica –i més després de la seva absència a l’entrega dels despatxos judicials de fa unes setmanes– i s’han preparat diverses protestes per rebutjar la seva presència a la capital catalana. Per una banda, entitats i partits independentistes faran una cadena humana des de Colom fins a l’Estació de França, mentre que els CDR ha convocat una manifestació al Born.

Per tal de complir amb les exigències dels Mossos, Renfe ha reprogramat diversos serveis durant la franja afectada. A la R2 Sud hi haurà dos trens per hora i sentit en tota la línia amb origen i finalització a Montcada i Reixach, però el servei comercial només arribarà fins al passeig de Gràcia. Pel que a les línies R13, R14, R15, R16 i R17, aquestes iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a Sants i els viatgers podran fer transbord a la R2 sud i nord per anar fins a passeig de Gràcia.

Més informació

Nou comentari