Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Interrompuda la circulació de trens de Rodalies entre l’Hospitalet i Martorell

Nova jornada d’incidències a Renfe. Aquest divendres al matí una incidència ha provocat la interrupció de la circulació dels trens de la línia R4 entre l’Hospitalet de Llobregat i Martorell. Segons ha informat l’operador, es tracta d’una incidència que ha afectat les instal·lacions de subministrament elèctric. Renfe està reprogramant el servei de la línia i es presta servei entre Manresa i l’Hospitalet de Llobregat i entre Martorell i Sant Vicenç de Calders i ha anunciat un servei alternatiu per carretera.

Protecció Civil activa el pla Ferrocat

Per altra banda, Protecció Civil ha activat el pla Ferrocat en fase de prealerta.

El servei de Renfe, sigui de Rodalies o d’Alta Velocitat, continua sumant incidències aquesta mateixa setmana, però no totes atribuïbles a l’operador. Per exemple, aquest dijous la circulació de trens d’alta velocitat quedava tallada durant una estona entre Barcelona i Figueres per un acte vandàlic, perquè una persona es trobava a les vies. Els Mossos s’han desplaçat fins al lloc dels fets per tal de resoldre la incidència. Protecció Civil, per part seva, van activar la prealerta del pla Ferrocat.

I aquest mateix dilluns, cinc trens de la línia d’alta velocitat Barcelona-Madrid van quedar aturats fora de les estacions. Tal com va informar Adif, la raó va ser una avaria a l’estació de Vallobar (Osca). Aquesta paràlisi es va allargar durant més d’una hora. Inicialment, Adif va avisar que hi havia retards d’aproximadament 40 minuts entre Barcelona i Saragossa, però més tard la circulació va quedar completament interrompuda. Protecció Civil també va activar el pla Ferrocat en fase de prealerta.

Un fet similar es va produir a finals del mes de març. Tal com va avisar Protecció Civil, un tren de l’AVE es va avariar dins un túnel i 95 passatgers van quedar atrapats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sofert usuari. a abril 21, 2023 | 08:22
    Sofert usuari. abril 21, 2023 | 08:22
    Aixó no és noticia; ho seria que passés una jornada sense cap incident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa