Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
IKEA bonifica els punts de recollida de compres a Barcelona
  • CA

El gegant suec dels mobles i la decoració, IKEA, impulsa l’estratègia de venda en línia amb una bonificació de 5 euros en les comandes dispensades en punts de recollida. Manté els enviaments a domicili, però la distribució a partir de punts fixes li permet desaturar els seus establiments i alhora reduir entregues fallides i contaminació. De fet, és la via que està incentivant l’Ajuntament de Barcelona amb facilitats per la instal·lació de taquilles d’Amazon.

En jornades de pluja com la d’aquest dissabte és habitual que els centres comercials estiguin molt plens, el que ha estat tot un repte organitzatiu durant la pandèmia per aconseguir reduir aglomeracions. A la ciutat de Barcelona IKEA disposa de diverses formes d’entrega dels seus productes, a banda de l’espai de recollida als establiments de la plaça Europa de l’Hospitalet i al polígon Montigalà de Badalona.

Molts clients capitalins desconeixen que també fer-se enviar les comandes a oficines de Correus, si hi caben dins d’una de les bosses grogues de les que usa la multinacional. Aquesta col·laboració inclou comandes fins a 25 quilos de pes i té un preu fix de 4 euros per al consumidor. Triga entre 3 i 5 dies feines a arribar a l’oficina escollida.

Punts de recollida IKEA dins la ciutat

També poden fer servir el servei Click&Collect en altres espais que no siguin la pròpia botiga IKEA. Per exemple a Barcelona n’hi ha dos: un de propi i un que proveeix un partner. L’enviament al punt de titularitat pròpia costa 5 euros, segons la web del gegant suec, mentre que als de les empreses col·laboradores en costa 9. En tots els casos, el servei s’ofereix sense límit de pes, sempre i quan la comanda pugui cabre-hi en un carretó d’IKEA.

  • El punt de recollida IKEA de la mateixa empresa és a la Travessera de Gràcia 12, tocant a Francesc Macià, i obre de dilluns a dissabte 10h a 21h. El va estrenar el passat juny i s’ha consolidat.
  • L’altra opció disponible és un local de trasters de la firma OhMyBox! al carrer Marina 153, a prop de la Monumental. Obre de dilluns a divendres d’11 a 18h.
  • Als barcelonins que viuen a la frontera sud de la ciutat també pot convenir-los un altre punt de recollida, situat a Sant Joan Despí: es tracta d’un establiment de GLS (SAMA Logística) a l’avinguda Generalitat 29D, que obre els cinc laborables de 10h a 18h.

Els qui usin el servei Clic&Collect amb recollida en botiga –és a dir, a la Gran Via o a Montigalà– rebran de regal un bo descompte de 5 euros, que podran utilitzar a la seva botiga IKEA habitual durant els 15 dies posteriors a la recollida de la comanda.

Diferents punts de recollida de compres en línia a Barcelona / IKEA

Cinc euros per escanejar i no fer cua

A més a més, IKEA estrena un servei anomenat “Escaneja i paga sense cues” per pal·liar l’aglomeració que es forma a la zona de caixes dels seus establiments, en especial a última hora del dia. Proposa als clients que escanegi els productes que van posant al cistell o al carretó, per tenir-los ja en una llista digital i poder fer l’abonament de la compra per un canal separat més àgil i ràpid, ja que no cal perdre temps amb els codis de barres. Per incentivar aquest sistema està enviant als seus socis –titulars de la targeta IKEA Family– un cupó de descompte de 5 euros per a qualsevol compra superior a 50 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa