Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ikea estrenarà un punt de recollida de comandes a Barcelona
  • CA

Ikea manté la seva aposta ferma per acostar-se als consumidors de Barcelona amb la posada en marxa d’un nou punt d’entrega de comandes al centre de la ciutat, segons ha informat la multinacional sueca en un comunicat. En concret, el nou punt d’entrega i recollida pretén adaptar-se a les necessitats dels consumidors de la capital catalana, sent més accessibles i assequibles.

El nou punt de recollida de mercaderies està situat en el Travessera de Gràcia i atendrà els consumidors que hagin fet comandes per Internet o hagin comprat a qualsevol de les botigues que l’empresa sueca té a Barcelona. Els servei té un cost de 5 euros per a compres inferiors a 50 euros i serà gratuït a partir de 50 euros.

Mercat estratègic

La consellera delegada a Espanya, Petra Axdorff, ha reiterat el mercat català és “estratègic” dins del seu pla d’expansió. “Amb aquests formats volem oferir noves alternatives als nostres clients de Barcelona, acostant-nos cada vegada més al que necessiten”, ha dit. “Tenim una gran inquietud per ser més accessibles i assequibles”.

Aquesta obertura s’emmarca en l’aposta de la multinacional sueca per seguir oferir més comoditats als seus clients. Barcelona i Madrid són dos dels mercats de creixement definits dins del pla d’expansió de la companyia, que té prevista per als pròxims anys una inversió de 150 milions d’euros i la creació de 750 llocs de treball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa