La Guàrdia Urbana comença avui a multar les motos mal aparcades

Les sancions per aparcar malament la moto poden arribar als 100 euros

La Guàrdia Urbana multarà a partir d’avui les motos mal aparcades. El govern municipal va començar a penjar cartells informatius a les motos que estaven mal estacionades la setmana passada. Es tracta de la campanya municipal “La ciutat per als vianants“, que imposa sancions a les motos que estan mal aparcades a tota la ciutat. Segons la normativa, les motos poden aparcar en vorera si l’amplada és, com a mínim de tres metres. Si és d’entre tres i sis metres, poden estacionar en paral·lel a la calçada. En canvi, si és de més de sis metres, ho poden fer en semibateria sempre i quan l’espai per als vianants sigui de més de tres metres. Les sancions previstes poden arribar als 100 euros

El regidor d’Emergència Climàtica, Eloi Badia, va anunciar que a partir d’avui la Guàrdia Urbana començaria a multar les motos mal aparcades a les voreres. 

Les noves mesures van ser anunciades per la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón (PSC), i el d’Emergència Climàtica, Eloi Badia (Barcelona en Comú). L’Ajuntament engega així la campanya “La ciutat per als vianants”, amb una sèrie d’actuacions a tots els districtes de la ciutat, amb èmfasi a Gràcia. Badia, que és regidor de Gràcia, ha xifrat en 2.000 les motos aparcades en vorera de forma irregular cada dia als barris de la Vila de Gràcia i Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. 

Més informació

Comentaris

    Miguel Pareja Molina 14/05/2020 1:11 pm
    Esta muy bien que se quiten las motos de las aceras. Pero. ¿por que no quitan tambien algunas terrazas de las aceras? que lo unico que hacen es estorbar el paso. Si nos damos una vuelta por el paseo de Gracia o por las Ramblas, podemos ver como dejan un estrecho pasillo donde nos acumulamos todos. ¿Bajar las motos es para evitar la propagacion del virus o es para tocar las narices? Y ademas pretenden cobrar por aparcar.

Nou comentari