Fernández Díaz retreu a Colau que la unió del tramvia que proposa sigui per la Diagonal

El líder del PP municipal ha protestat també per promoure la connexió del tramvia sense que s'hagi acabat la Línia 9 ni activat l'autobús D30

L’últim grup municipal en sumar-se a les valoracions per l’anunci de la proposta d’incloure la unió del tramvia al plenari de gener ha estat el Partit Popular. El seu líder, Alberto Fernández Díaz, ha publicat un missatge a Twitter aprovant que es faci la connexió dels Tram Besòs i el Tram Baix però qüestiona “que sigui per la Diagonal”. A més, critica que encara no s’hagi posat en marxa l’autobús D30, com també ha demanat Xavier Trias, i no s’hagi acabat el projecte de la L9 del metro.

Fernández Díaz ha criticat, a més, que el projecte d’Ada Colau inclogui “pagar els 150 milions d’euros de la infraestructura, quan això és competència de la Generalitat”. Ho ha comunicat a la mateixa xarxa social en què aquest migdia ha criticat els resultats del baròmetre d’opinio ciutadana i el pacte d’ERC i el PDECat per reprovar la gestió de la seguretat de l’alcaldessa. Segons, Fernández, el president de la Generalitat Quim Torra –i per tant els dos partits del govern català– i Ada Colau són igual de responsables del problema de seguretat. 

 

El preisident del grup municipal, que va anunciar que abandonarà la política de Barcelona per la propera candidatura, ha resumit els mals de Barcelona en tres fronts: “la delinqüència es dispara, els barris es deterioren i l’habitatge és cada cop més incaccessible”. A més, ha resolt, “la nefasta gestió municipal no té nom i sí cognom: Colau”.

 

Més informació

Nou comentari