Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els taxistes amenacen ara amb una acampada indefinida
  • CA

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, ha convocat per a aquest dimecres una nova marxa lenta de taxis per exigir ajudes per al sector i la regulació de l’oferta davant la caiguda de la demanda com a conseqüència de la pandèmia i ha anunciat la intenció d’acampar indefinidament davant el Departament de Territori i Sostenibilitat, que té la seu principal davant de l’Estació de Sants.

La marxa ha unit les Torres Venecianes amb l’Avinguda Josep Tarradellas, davant el departament. Álvarez ha subratllat que no es mouran d’allà fins que no els rebin el director general de Transports i Mobilitat, David Saldoni; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, o el conseller, Damià Calvet. La vigília es van reunir amb la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera, que els va prometre “línia directa” amb la Moncloa per aconseguir ajudes.

Els taxistes ja s’han desplaçat fins a la conselleria aquest dimarts, tot i que només eren 150 vehicles davant els més 700 d’ahir dilluns. No totes les associacions han secundat la marxa avui. Demà, però, hi tornaran i s’hi quedaran fins que no siguin rebuts per la Generalitat, tot i que impliqui, ha dit Álvarez, haver d’estar al carrer a les deu de la nit, quan comença el toc de queda.

Aquest dilluns, més de 700 taxistes van reclamar ajornaments d’impostos i una moratòria als bancs pels préstecs per poder pal·liar la caiguda en picat d’ingressos. “Hi ha 4.000 cotxes que cada dia estan parats. No ens importa estar aturats al pàrquing o al mig de la Gran Via. I així fins que ens donin una solució”, va avisar Álvarez.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a octubre 27, 2020 | 14:14
    Joan octubre 27, 2020 | 14:14
    Aviat molts altres col·lectius s'uniran a aquest gremi donades les mesures que imposen i pretenen imposar els governs i que ens porten a la ruïna i la misèria amb l'excusa de virus en comptes d'haver pres mesures efectives com rastrejadors i test massius a la població. A Itàlia les protestes s'estenen contra els confinaments i aquí no serà menys si segueixen per aquesta mateixa via la colla d'incompetents que ens governa
  2. Icona del comentari de: Joan a octubre 27, 2020 | 14:18
    Joan octubre 27, 2020 | 14:18
    Aveure si us aclariu taxistes, quan fan el Congres de Mobils pareu i aqui pau i que es fotin els demes. Ara que us fan parar a vosaltres tot son queixes, potser que ara us foteu vosaltres.
  3. Icona del comentari de: ja n'hi ha prou a octubre 27, 2020 | 14:33
    ja n'hi ha prou octubre 27, 2020 | 14:33
    aquesta gent, tenen molta barra, es creuen que son els amos del món, i el que son son uns egoistes i uns insolidaris. De problemes les persones i els empresaris en tenim tots. I les micro empreses,les pimes etc etc... s'han hagut d'espavilar per si soles, no que els hi resolgui la frau kolau, o el gobierno de españa. Tot i que tenen dret a manifestar-se, a fer vaga, però no el que vulguin, la manca de respecte a la població, que a la vegada son els seus clients, passa de la ratlla. Prou. Si son masses, doncs que retallin
  4. Icona del comentari de: Joan de Sant Andreu a octubre 27, 2020 | 18:08
    Joan de Sant Andreu octubre 27, 2020 | 18:08
    Si tanquen els carrers espero que els hi enviïn la Brimo. Aquest colectiu sempre fastiguejant al ciutadà. De problemes tots en tenim. Si no podeu treballar no sou els únics.
  5. Icona del comentari de: Jony a octubre 27, 2020 | 18:40
    Jony octubre 27, 2020 | 18:40
    Tota aquesta genteta a les 22 h. cap a casa, i si no volen marxar, el mossos saben com tenen d'actuar. Que pebrots s'han pensat aquesta colla de mantes.
  6. Icona del comentari de: Cal dir-ho a octubre 27, 2020 | 19:29
    Cal dir-ho octubre 27, 2020 | 19:29
    Avui he hagut de circular amb el meu vehicle i he vist un munt de taxis. No se pas de que es queixen els taxistes, és evident que no hi ha turistes, i doncs, alguns deuen de tenir menys clients, però, per exemple l'economia dels pagesos també depèn d'altres factors com és la climatologia, si no els és favorable als cultius, poden perdre tota la collita...
  7. Icona del comentari de: GAVANENC a octubre 27, 2020 | 19:32
    GAVANENC octubre 27, 2020 | 19:32
    Suposo que els pegayayas vindran a fotre llenya com al tall de l'AP7, no?. Tambe hi haran detencions.? O querelles per reunions tumultuaries..? Ojo que aixo es sedicio....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa