Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Marxa lenta de taxistes per reclamar ajudes i moratòries
  • CA

La marxa lenta de taxistes per reclamar ajudes directes i moratòries pels deutes ha començat aquest dilluns a Barcelona, amb més de 700 cotxes que han sortit de plaça Espanya en direcció a la delegació del govern espanyol a Catalunya, segons ha informat la Guàrdia Urbana. Els cotxes aniran per la Gran Via i el Passeig de Gràcia de la capital catalana, que ja es van ocupar en les vagues del sector de l’any passat.

Els concentrats reclamen ajornaments d’impostos i una moratòria als bancs pels préstecs per poder pal·liar la caiguda en picat d’ingressos. “Hi ha 4.000 cotxes que cada dia estan parats. No ens importa estar aturats al pàrquing o al mig de la Gran Via. I així fins que ens donin una solució”, ha avisat el portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez.

Marxa lenta de taxistes l'endemà del primer toc de queda / Cedida - Saskia Morta
Marxa lenta de taxistes l’endemà del primer toc de queda / Cedida – Saskia Morta

Álvarez ha reclamat que es reguli l’oferta per evitar que els taxistes hagin de fer 15 hores només per cobrir les despeses d’explotació d’un dia i ha exigit que “se li parin els peus als bancs”. “Els bancs estan assetjant alguns companys. Hi ha gent a qui ja li han demanat embargaments. Si hem d’ocupar tots els bancs de Barcelona, ho farem”, ha dit.

Taxistes
Un taxi durant de la concentració de taxistes a l’avinguda Maria Cristina amb el MNAC de fons prèvia a la marxa lenta per Barcelona / ACN

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa