Cunillera promet als taxistes una “línia directa” amb la Moncloa

El col·lectiu preveu ocupar la Gran Via de Barcelona cada matí

La delegada del govern estatal a Catalunya, Teresa Cunillera, ha promès una “línia directa” entre els taxistes i el Ministeri de Transports per intentar millorar la situació del col·lectiu, afectat per la crisi de la Covid-19. Així ho ha assegurat Alberto Álvarez, portaveu d’Élite Taxi, després de la reunió que Cunillera ha mantingut amb aquesta associació, amb Taxi Companys i amb STAC. Álvarez ha destacat que la delegada s’ha mostrat molt “sensible” a la problemàtica dels taxistes i ha celebrat que dins les seves competència “fa tot el que pot”.

Els taxistes mantenen les mobilitzacions que han encetat aquest dilluns. Han convocat una nova marxa de taxis aquest dimarts a partir de quarts de nou del matí a la plaça Espanya de Barcelona i van anunciar que ocuparan la Gran Via cada matí fins que els arribin solucions efectives.

Segons Álvarez Cunillera els ha emplaçat a una nova reunió en els pròxims dies per veure “en què podem avançar i treballar perquè es compleixin les expectatives que tenim”, unes expectatives que el representant d’Elite Taxi ha admès que són “complicades”.

Amb tot ha advertit que els representants dels taxistes seguiran “pressionant” i manifestant-se i ha avançat que la setmana que ve començaran a parlar amb la Generalitat, perquè “té moltes competències i pot fer moltes coses que no està fent”, ha dit sense concretar més.

Més informació

Nou comentari