Carina Mejías no entrarà “en el joc de l’oportunisme electoral” del tramvia

La presidenta del grup municipal de Ciutadans creu que Colau vol tapar "el fracàs" que reflecteix l'últim baròmetre municipal

La líder de Ciutadans a l’Ajuntament, Carina Mejías, ha carregat contra l’equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona per anunciar que tornarà a portar al ple una iniciativa com la d’unir el tramvia de nou quan queden cinc mesos per les eleccions municipals. “No estem d’acord a entrar en el joc de l’oportunisme electoral, joc polític electoralista”. Així respon Mejías, presidenta del grup municipal de Ciutadans, a la decisió d’Ada Colau de tornar a portar al ple el projecte. “Davant de les dades de l’últim baròmetre, ara volen eixugar aquest fracàs introduint al ple algun dels seus projectes estrella per si algú al final li salva la papereta. Hem treballat i estem a favor del transport públic de Barcelona, cal impulsar-lo amb rigor i no condicionarem un debat tan seriós a l’electoralisme”, alerten.

Mejías ha recordat que “hi ha dues concessionàries” de tramvia a Barcelona. “L’Ajuntament està en disposició de recuperar les dues concessions per fer una xarxa de tramvia pública? Com pensa fer-ho? Fent baixar la gent on acaba la concessió?”, ha desafiat l’equip de govern.

També ha dit que vol saber “quin compromís té la Generalitat” en el projecte i ha advertit que Cs no vol que l’Ajuntament “torni a fer de financera”. Tampoc veuen clar que el tramvia per la Diagonal sigui “una prioritat per als barcelonins”. “La introducció de la pregunta al baròmetre no sabem si respon més a l’interès electoral o al general dels barcelonins”, ha rematat.

Més informació

Nou comentari