Bou urgeix Colau a desallotjar i enderrocar Can Vies

Considera que les protestes de fa 7 anys van ser l"'inici del camí de Barcelona com a ciutat lliure per als okupes"

El líder del PP a Barcelona, ​​Josep Bou, ha demanat aquest divendres a l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, “que apliqui el Pa General Metropolità i executi el desallotjament i enderroc de Can Vies“, al districte de Sants-Montjuïc.

En un comunicat, Bou ha assegurat que Colau “té el projecte sobre la taula des del seu primer mandat i no ho vol executar”, i ha recordat que Can Vies porta 24 anys ocupat i que aviat es compliran set anys de les protestes per evitar seu enderrocament. “Fa set anys va fracassar l’estat de dret i va triomfar la desraó; no va ser un cas puntual, va ser l’inici del camí de Barcelona com a ciutat lliure per als okupes“, i ha afegit que la imatge de Can Vies danya la reputació internacional de Barcelona .

Bus per la Diagonal

En un altre comunicat, el grup municipal popular ha explicat que proposarà en comissió “abandonar les obres milionàries d’unir els tramvies i apostar per una línia ràpida de bus elèctric d’alta capacitat a l’avinguda Diagonal”.

El regidor del PP Óscar Ramírez ha explicat que també demanarà informació sobre la nova línia de bus ràpid entre les places de Francesc Macià i Glòries que ha presentat aquest mateixa setmana el govern municipal.

Més informació

Nou comentari