Aena recomana als viatgers anar amb antelació als controls de seguretat del Prat

També demana als usuaris que consultin a les aerolínies l'antelació amb què obren els taulells de facturació per evitar cues innecessàries

Aena recomana als viatgers que hagin d’agafar un vol aquest divendres a l’aeroport del Prat anar amb antelació als controls de seguretat i que, en cas d’haver de facturar, consultin a les aerolínies quan obren els taulells per evitar cues innecessàries i aglomeracions, davant la vaga indefinida dels vigilants que començarà a partir d’aquesta mitjanit.

De fet, Vueling ja ha enviat avui SMS per avisar els seus clients amb vols per a demà que avancin l’arribada a l’aeroport.

[r:1]

Així mateix, els viatgers que hagin reservat aparcament podran arribar amb dues hores d’antelació mantenint la tarifa, però en cas de fer-ho abans hauran de dirigir-se a la caixa per actualitzar el temps d’estada.

Per als vols des de la Terminal 2C, on només opera Easyjet, les instal·lacions no estan obertes les 24 hores i s’hi pot accedir a partir de les quatre de la matinada, dues hores abans de la sortida del primer vol.

[r:2]

Amb tota probabilitat, els treballadors de Trablisa, empresa adjudicatària dels controls de seguretat a l’aeroport, començaran una aturada indefinida per protestar contra les condicions laborals en considerar que la companyia no respecta el laude dictat fa dos anys. 

Més informació

Nou comentari