Els vigilants de seguretat del Prat veuen “abusius” els serveis mínims per a la vaga

L’assessor del comitè de vaga de Trablisa, Juan Carlos Giménez, ha criticat aquest dimarts els serveis mínims del 90% dictats per la delegació del govern espanyol per a la vaga indefinida que han de començar divendres que ve els vigilants de seguretat de l’aeroport del Prat i els ha qualificat d'”abusius”. “Els treballadors no tenen el mínim dret de vaga tal com marca la Constitució”, s’ha queixat. En declaracions a l’ACN, Giménez ha avisat que són impossibles de complir ja que caldria trucar treballadors que actualment estan de baixa o de vacances.

L’assessor del comitè de vaga de Trablisa ha comentat que ja s’esperava que els serveis mínims podien ser molt elevats després de la convocatòria del febrer passat, coincidint amb el Mobile World Congress, i que al final no es va acabar produint en signar uns acords “que no s’han complert mai”, ha denunciat.

Per a aquest dimecres, hi ha prevista una reunió de mediació entre les parts en què està previst que la direcció de Trablisa traslladi una nova proposta i el dijous la celebració d’una assemblea, en què previsiblement els treballadors ratificaran la convocatòria de vaga indefinida.

Comentaris

    Jordi Agost 06, 2019 | 22:09
    Més abusiu és gaudir del dret d'espatllar les ben merescudes vacances de milers de persones.

Nou comentari