Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tallada la circulació al túnel de les Glòries en sentit Besòs
  • CA

Un accident de trànsit al túnel les Glòries, en sentit Besòs, ha obligat a tallar la circulació i a desviar el trànsit per part de la Guàrdia Urbana. L’accident, una topada entre dos turismes, ha tingut lloc poques després que s’hagi produït el primer tall de circulació, entre les 23h de dijous i les 5.30h d’aquest divendres per tasques de manteniment, segons va informar el consistori. És el primer accident que es produeix en aquesta infraestructura després de l’obertura total.

Només han passat cinc mesos des que l’Ajuntament va inaugurar el túnel de les Glòries. Ho va fer el 6 de novembre de matinada. Hi havia moltíssima expectació, després d’anys i anys d’obres, molèsties als veïns i complicacions tècniques -sense menystenir el cost econòmic de la gran infraestructura-. No obstant això, va ser una estrena parcial, que s’ha completat aquest 3 d’abril, amb l’obertura del pas del trànsit d’entrada a Barcelona.

L’estrena completa del túnel no ha estat exempta de polèmica. Alhora que l’Ajuntament feia l’anunci públic, advertia que es formarien cues a l’entrada de Barcelona.

Actualment, circulen per aquí 78.000 vehicles cada dia, 43.000 en sentit Llobregat i 35.000 en sentit Besòs. Després de la fi d’aquestes obres, la ciutadania ha recuperat 14 hectàrees d’espai públic, xifra l’Ajuntament, després de la construcció del túnel, format per dos tubs independents de 957 metres de llargada -1.157, si s’inclouen les rampes d’accés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa