Desallotjament exprés en una antiga escola ocupada

Els Mossos d'Esquadra han fet marxar diverses persones que s'havien colat a l'antiga seu de l'escola Padre Damián, a Sarrià

Ocupació aprofitant unes obres, desallotjament exprés. Aquesta ha sigut la seqüència que s’ha produït aquest dijous al matí a l’antiga seu del col·legi Padre Damián Sagrados Corazones, a al passeig Reina Elisenda, a Sarrià, en desús des que l’escola es va traslladar l’any 2014. 

El recinte està tancat des d’aleshores però últimament s’hi estan fent unes obres. Ahir, un grup de persones sense llar van entrar-hi, per passar-hi la nit o per instal·lar-s’hi, però no han tingut opció d’allargar l’estada. Aquest divendres, els operaris els han trobat allà i han avisat els propietaris de l’immoble, que han denunciat l’ocupació de manera immediata als Mossos d’Esquadra.

Com que es tractava d’una ocupació flagrant, la policia podia desallotjar-los immediatament, i això és el que han fet. Per això s’hi han presentat diverses patrulles. El desallotjament ja sigut pacífic i sense incidents, segons fonts policials.  

Més informació

Nou comentari