Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquest és carrer més car de Barcelona per comprar-hi un pis de luxe

Que viure a Barcelona no està a l’abast de tothom és una evidència. Tant si volem viure de lloguer -per sobre dels 1.000 euros de mitjana- com si volem comprar, perquè el preu del m2 arriba als gairebé 4.000 euros de mitjana. I si ens fixem en el sector del luxe, el preu es dispara i la capital de Catalunya agafa embranzida. És la tercera ciutat més cara de l’Estat en aquest sector del negoci immobiliari, amb gairebé 7.400 euros el m2, amb dades del 2023 facilitades pel portal immobiliari Idealista. A tall d’exemple, un pis de 150 m² està en un preu de venda mitjà de 1,1 milions d’euros pel cap baix, perquè si la finca té elements destacats el preu es pot disparar encara més.

Un carrer del Poblenou

Però quin és el carrer més car de la ciutat per comprar-hi un pis de luxe? Doncs les darreres dades que tenim són de la revista FORBES de l’any 2022. És una anàlisi de les zones més cares i les més barates on comprar una casa i els preus van des dels 13.451 euros el m2 fins als 363 euros el m2. En aquest rànquing espanyol apareix Barcelona, com no podia ser d’una altra manera: el passeig de Garcia Fària, al barri del Poblenou, ocupa el tercer lloc. El preu per metre quadrat per viure en aquest passeig se situa en 10.475 euros. La revista el defineix com un llarg carrer d’aproximadament 1,5 quilòmetres que va des del Parc del Fòrum fins a la platja de la Mar Bella. Destaca també que “compta amb moltes cases de nova construcció i té una vista privilegiada a la costa barcelonina, al districte de Sant Martí”.

l quin és el carrer més car de tot l’Estat segons aquest rànquing de FORBES? El camí del monument de Na Burguesa, a Palma (13.451 euros per metre quadrat). La medalla de plata del luxe immobiliari és per al carrer Zubieta, a Sant Sebastià (11.282 euros per metre quadrat), i en quarta posició hi ha el carrer Costa Santa Creu, també a Palma (10.166 euros per metre quadrat), i el cinquè lloc és per al carrer Columela, a Madrid (9.856 euros per metre quadrat).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa