Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
FOTOS | Així és el pis modernista de l’Eixample que es ven per 3 milions d’euros

Barcelona és el municipi de l’Estat on és més car comprar un pis. I en concret, l’Eixample és l’àrea més exclusiva de tota la ciutat pel que fa a pisos nous. L’obra nova en aquesta zona de Barcelona arriba a un preu mitjà per m2 que supera els 8.000 euros. I és en aquest barri on s’ha posat a la venda un pis de 275 m2 ubicat a la finca històrica Casa Estapé, construïda el 1907 per l’arquitecte modernista Bernardi Martorell i Rius. Una marca inconfusible amb esgrafiats florals a la façana, ferro forjat a les baranes dels balcons i ceràmica vidrada de colors. És un pis ubicat a la primera planta de la finca, i s’ha posat a la venda al portal immobiliari Idealista per gairebé 3 milions d’euros. En concret, 2,95 milions.

Una de les estances del pis a la venda IDEALISTA

7 habitacions de luxe

El pis que està a la venda té 7 habitacions i és un primer, disposa d’ascensor i unes escales modernistes per accedir-hi que ja anticipen la bellesa de l’interior del pis, totalment reformat, això sí. De fet, el pis té 264 m² interiors i una terrassa de 15 m² que dona a un pati interior. Ara bé, com avisa el portal immobiliari, el pis està partit en dues zones: “A la meitat amb llicència turística, actualment hi trobem un apartament independent de 50 m², però es podria recuperar tota la superfície de 132 m² per explotar-la turísticament”.

La cuina del pis de 275m2 IDEALISTA

L’interior té els sostres més alts de l’edifici i, com molts pisos de l’Eixample, una gran bellesa i varietat de terres hidràulics a les seves estances. Està equipat amb calefacció de gas natural, conservant els radiadors antics, i disposa també d’aire condicionat per conductes. I a banda del saló principal, hi ha 6 estances més: una orientada al carrer, 3 al pati d’illa amb accés a terrassa i 3 interiors. A més, hi ha 3 lavabos complets. Però això només és en una part del pis, perquè l’apartament turístic té un saló-menjador amb cuina oberta, que dona accés a un balcó, una habitació doble i un altre bany complet.

Un dels salons més amplis de l’apartament en venda IDEALISTA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa