L’Ajuntament promociona els pisos contenidor amb jornades de portes obertes

La primera promoció acabada d'aquests habitatges d'emergència es podrà visitar dissabte i diumenge

El govern d’Ada Colau està decidit a promocionar al màxim els pisos contenidor i aquest dilluns ha anunciat que farà dues jornades de portes obertes perquè els pugui visitar tothom que vulgui, divendres i dissabte que ve.

Un dels pisos contenidor del Barri Gòtic que es podran visitar divendres i dissabte / Ajuntament de Barcelona

Un dels pisos contenidor del Barri Gòtic que es podran visitar divendres i dissabte / Ajuntament de Barcelona

  Es tracta de la primera promoció dels pisos d’emergència habitacional construïts amb contenidors dels que es fan servir per transportar mercaderies per mar. L’Ajuntament els anomena pisos APROP, perquè els descriu com a allotjaments de proximitat provisionals. Són 12 habitatges que ocuparan famílies que esperen casa a la mesa d’emergència habitacional i que hi viuran provisionalment fins que tinguin plaça en algun habitatges social més estable.

 

Els que hi participin podran fer una visita guiada a aquests pisos –n’hi ha d’una habitació i de dues habitacions– i, a la planta baixa de l’edifici, una exposició sobre el projecte. L’horari de les visites serà divendres a la tarda, de les 15 hores a les 18 hores, i dissabte al matí i a la tarda, de les 10 hores a les 14 hores i de les 16 hores a les 18 hores.

 

 

 

Més informació

Nou comentari