Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port de Barcelona posa en marxa un portal per facilitar processos de selecció
  • CA

El Port de Barcelona ha posat en marxa el Portal de Selecció, una innovadora eina online de job branding que serveix als candidats i candidates que busquen feina, i a tothom que ho vulgui, conèixer millor l’organització abans de la seva possible incorporació a l’empresa. A través d’ella, els candidats i candidates també podran participar en els processos de selecció del Port de manera electrònica i des de qualsevol dispositiu.

Aquesta nova eina crea un entorn atractiu i, sobretot, útil i fàcil d’usar oferint una imatge real de com és el Port de Barcelona com empresa per treballar-hi. Amb el seu llançament es facilita la incorporació i l’atracció de nou talent des de diferents àmbits, tant nacional com internacional. A través del nou portal web ja es difonen tres noves ofertes de feina: una de tècnic/a de sistemes d’ajudes a la navegació, una de enginyer/a de planificació territorial i una de tècnic/a administratiu. 

La marca Naveguem Junts del Port de Barcelona

El Portal de Selecció és la consolidació del pla de difusió de la marca Naveguem Junts del Port de Barcelona, que va néixer l’any 2018 “per donar-nos a conèixer com a empresa generadora d’ocupació, en la qual es treballa de determinada manera, amb uns valors i actituds concrets −respecte, honestedat, transparència i innovació− i en la què es cuida el treballador i treballadora”, explica Ana Bernabeu, directora de Persones del Port de Barcelona.

[r:3]

Amb Naveguem Junts, també es volia facilitar la identificació del Port de Barcelona “com a lloc per treballar. El fet que siguem anomenats Port de Barcelona, igual que el territori en el qual convergeixen tantes i tantes activitats, fa difícil identificar-nos i diferenciar-nos”, afegeix Ana Bernabeu.

En aquests dos anys, la marca ha buscat l’impacte positiu en els treballadors i treballadores del Port de Barcelona enfortint l’orgull de pertinença i el seu compromís amb l’empresa. També ha vetllat per implementar accions com el treball flexible, l’empresa saludable, reconeixements i jornades internes, noves mesures de conciliació i flexibilitat, formació i desenvolupament.

Des del 2018, s’han realitzat diferents iniciatives en les quals la marca va associada a accions com poden ser anuncis dels processos de selecció, el pla d’acollida dels nous treballadors o la difusió a les xarxes socials d’algunes campanyes amb aquesta marca.

Més notícies
El Port de Barcelona enderrocarà l’IMAX, que fa anys que està abandonat
Notícia: El Port de Barcelona enderrocarà l’IMAX, que fa anys que està abandonat
Comparteix
El Port aprova també la renovació de l'edifici ASTA que engloba tant l'edifici principal com l'annex destinat a Policia Portuària.
Experts analitzaran com millorar la qualitat de les aigües en una jornada al Port de Barcelona
Notícia: Experts analitzaran com millorar la qualitat de les aigües en una jornada al Port de Barcelona
Comparteix
Especialistes d'universitats i centres de recerca abordaran el tema davant dels operadors que treballen a la zona portuària
El Port de Barcelona promou l’atracció de talent entre el professorat d’instituts i universitats
Notícia: El Port de Barcelona promou l’atracció de talent entre el professorat d’instituts i universitats
Comparteix
L'estada dels formadors en les empreses aporta “una visió diferent i enriquidora del treball que es realitza”
El Port de Barcelona, guardonat com el millor per a creuers a l’Estat
Notícia: El Port de Barcelona, guardonat com el millor per a creuers a l’Estat
Comparteix
News Media Group el reconeix com la millor infraestructura per a turistes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa