Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament veu “mala intenció” en la polèmica amb Agbar per la factura
  • CA

La tinent d’alcaldia de Drets Socials de Barcelona, ​​Laura Pérez, ha considerat que hi ha “mala intenció” per part de Aïgues de Barcelona per vincular la pujada de l’últim rebut de l’aigua a la nova taxa de residus municipal de l’Ajuntament de Barcelona.

Preguntada per aquesta qüestió, Pérez també ha dit veure la mala intenció a la qual feia referència “fins i tot de grups polítics que intenten assenyalar a l’Ajuntament de Barcelona i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) dient que aquesta pujada es devia a la taxa de residus “, i ha insistit que Aigües de Barcelona reconeix en privat que hi ha hagut un error.

Revisar tots els errors

Ha dit que Aigües de Barcelona té la responsabilitat de donar tota la informació a la ciutadania respecte a el rebut de l’aigua i ha insistit en la demanda d’l’AMB perquè es rectifiquin les factures. “Que plantegin que només revisaran les factures si reclamem, va en contra dels drets del consumidor”, ha assenyalat i, en aquest sentit, ha afegit que el respecte cap a l’usuari no pot passar per una reclamació.

Sobre el decret que ha presentat l’AMB per exigir a Aigües de Barcelona que torni la pujada de la factura de l’aigua, Pérez ha recalcat que AMB ha posat les eines que pensaven que l’entitat tenia a l’abast: “Que respecti als seus propis usuaris i no ens prenguin el pèl, i si he de pagar 20 euros, pagament 20 i no 100 “.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa