Iberia duplica l’oferta del pont aeri Barcelona-Madrid per “reactivar” els viatges d’empresa

És un dels trajectes aeris que enfronten els dos socis del govern barceloní, BComú i PSC

Iberia ha decidit duplicar l’oferta al pont aeri entre Barcelona i Madrid per ajudar a “reactivar els viatges corporatius”. L’aerolínia, que fins aquest dilluns operava 24 freqüències setmanals per les restriccions de la pandèmia, en farà a partir d’ara 42, amb una mitjana de set vols diaris per sentit. Malgrat això, encara no s’arribarà als nivells previs a la crisi de la Covid-19.

“Estem reconstruint poc a poc la nostra xarxa i posant l’accent en el pont aeri, per aconseguir entre tots que l’economia es revitalitzi garantint sempre les mesures de seguretat”, ha afirmat la directora comercial i de xarxa d’Iberia, María Jesús López Solás, en un comunicat.

Arran de la recuperació de vols, s’han oberts els espais habituals del pont aeri, com els mostradors exclusius dins de la terminal principal d’El Prat. Les portes d’embarcament són properes als controls de seguretat i, segons Iberia, es pot fer la facturació fins a 20 minuts abans del vol.

Precisament el pont aeri és un dels trajectes aeris que enfronten els dos socis del govern barceloní, BComú i PSC. Mentre que els comuns defensen redirigir aquests viatgers cap al tren, perquè és més sostenible, els socialistes rebutgen impulsar una reducció del trànsit aeri.

Més informació

Nou comentari