GSMA va plantejar-se “moure el MWC fora d’Espanya” el 2018 pel Procés

L’empresa organitzadora del congrés va preparar un pla de contingència, però va apostar per Barcelona i no té previst marxar

El president executiu de GSMA, John Hoffman, ha reconegut que el 2018 GSMA es va plantejar seriosament “moure el Mobile World Congress fora d’Espanya” per la inestabilitat política generada després del referèndum de l’1 d’octubre. L’empresa organitzadora va arribar a preparar un pla de contingència per si la situació política -Catalunya ja estava intervinguda pel 155– es descontrolava i van explorar dues ciutats alternatives, però finalment van decidir quedar-se.

[r:1]

“Tenim contracte amb Barcelona fins al 2023”, ha dit Hoffman. Això vol dir que encara queden cinc edicions per celebrar-se. “L’any passat estàvem preparats per moure el congrés fora d’Espanya, però per sort no va fer falta”. Preguntat per si GSMA encara busca alternatives, el president executiu de GSMA ha assegurat que “no està preocupat” per la situació política, però que “sempre” estan preparats per qualsevol cosa que pugui passar.

Tot i els plans de contingència, Hoffman ha assegurat que ara mateix no hi ha “raons per no seguir a Barcelona” i que totes les enquestes internes que fan entre els assistents i els expositors mostren que tothom “està molt contents” de poder venir a una ciutat amb tant oferta cultural i gastronòmica i que té un ecosistema emprenedor i tecnològic molt desenvolupat.

Més informació

Nou comentari