Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El president de l’Automobile Barcelona demana al futur govern espanyol que “mimi” el sector
  • CA

El president del saló Automobile Barcelona, Enrique Lacalle, espera que el Govern que surti de les urnes “mimi i cuidi” el sector de l’automoció, ja que és el segon sector productiu del país i representa el 10% del PIB. En una entrevista al programa Converses de Cope Catalunya i Andorra, Lacalle ha citat mesures com plans d’ajudes a la compra i incentius per afermar un sector espanyol que és el segon productor de cotxes a Europa i genera molta ocupació.

Sobre la nova edició del saló, que aquest any arriba al seu centenari, ha avançat que comptaran amb més marques –creixerà un 45%–, arribant a superar les ensenyes que té el saló del motor de Ginebra, per la qual cosa aquesta edició a la capital catalana s’aferma com a pol del motor a Europa per darrere de Frankfurt i París. Així mateix, Lacalle concep l’Automobile Barcelona com un esdeveniment familiar, ja que recorda que “qualsevol ha anat amb els seus pares” i és la fira més visitada d’Europa amb entre 750.000 i 800.000 visitants, per sobre del Mobile, saló professional més important del món amb més de 115.000 assistents.

Sobre novetats, ha avançat que el visitant podrà veure un “cotxe volador” que van fitxar en el saló de Ginebra, també podran veure un vehicle sense conductor, una exposició a Montjuïc amb vehicles històrics, com el cotxe de James Bond, gaudir d’un viatge interactiu a través dels 100 anys del Saló en 3D i l’exposició de les més de 44 marques habituals.

Sobre Tesla

Lacalle s’ha mostrat també molt satisfet de poder comptar amb la presència de Tesla, un dels gegants de l’automobilisme mundial. “Tesla no està al Saló de Ginebra però sí està a Barcelona”, ha explicat, després de destacar que la capital catalana representa un punt i apart. El saló biennal Automobile Barcelona tindrà lloc de l’11 al 19 de maig al recinte de Montjuïc de Fira, amb més de 100.000 metres quadrats d’exposició.

Més notícies
L'edició 2019 de l'Automobile Barcelona repassarà el disseny de cotxes durant l'últim segle / Automobile
“El futur de l’automòbil es dissenya a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “El futur de l’automòbil es dissenya a Barcelona”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
“Comprar un pis nou o un per a reformar?”, aquest és el dilema dels inversors, segons La Vanguardia
Barcelona explora 10 noves superilles
Notícia: Barcelona explora 10 noves superilles
Comparteix
L’Ajuntament licita un estudi per buscar les millors ubicacions a una desena de barris de la ciutat
El nou pla contra la contaminació de Londres mostra els punts febles de les restriccions a Barcelona
Notícia: El nou pla contra la contaminació de Londres mostra els punts febles de les restriccions a Barcelona
Comparteix
La capital del Regne Unit planteja una zona d'emissions ultrabaixes que afecta molts més vehicles que la impulsada a l'àrea metropolitana catalana
L'Eloi Badia és vicepresident de Medi Ambient de l'AMB i regidor de Presidència de l'Ajuntament / ACN
El cotxe del vicepresident de Medi Ambient de l’AMB no podrà circular perquè contamina massa
Notícia: El cotxe del vicepresident de Medi Ambient de l’AMB no podrà circular perquè contamina massa
Comparteix
Eloi Badia, que també és regidor de l’Ajuntament de Barcelona, assegura que la restricció no li afectarà perquè es mou en transport públic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa