El centre comercial Glòries reobre les botigues a peu de carrer

La reobertura d'aquests espais es reserva per a la fase 2 però en aquest cas la situació dels establiments permet apujar la persiana des d'avui

Els centres comercials hauran d’esperar a la fase 2 per obrir la instal·lació sencera. D’altres, però, poden treure profit de la fase 1 perquè tenen espais a l’aire lliure. És el cas del centre comercial Glòries, que avui ha apujat les persianes d’alguns comerços que es troben a peu de carrer. Alguns d’ells, tal com ha informat el centre comercial en un comunicat, són Zara, H&M, Massimo Dutti, FNAC, Hollister o Sephora. “La nostra prioritat és vetllar per garantir la seguretat dels nostres visitants, empleats i comerciants per seguir brindant-los la millor experiència de compra en un entorn 100% segur” ha assenyalat la gerent de Glòries, Nina Kavaliova.

“La majoria de les botigues ubicades a la planta carrer han obert ja seguint les instruccions marcades pel govern”, ha traslladat el comunicat. També ha recordat que Glòries “disposa d’espais oberts i amplitud gran de carrers, de manera que s’afavoreix que no es formin grups nombrosos de gent i que les distàncies de seguretat recomanades siguin respectades”. Espais com la ludoteca o els parcs infantils segueixen tancats.

Altres botigues, en canvi, no han tancat al llarg de l’estat d’alarma. Es tracta d’establiments com Carrefour, Veritas, La Sirena, 365, 5àSec i Movistar, considerats serveis essencials durant l’emergència sanitària.

Glòries també reivindica que ha donat mascaretes a associacions benèfiques i a l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació

Nou comentari