Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El turisme d’experiències serà el gran protagonista del B-Travel
  • CA

El turisme d’experiència serà el gran protagonista del B-Travel, el saló especialitzat en viatges de Fira de Barcelona. El certamen, que tindrà lloc del 22 al 24 de març, reunirà a 200 expositors i oferirà més d’un centenar d’ofertes, premis i viatges. A més de la presència de totes les destinacions de l’Estat espanyol i de més de 40 països i regions de tot el món, les empreses tindran un paper protagonista. Renfe, Level, Vueling, B The Travel Brand o Altaïr seran algunes de les companyies presents.

“El turisme és un sector clau per a l’economia, com ho demostra el fet que dona feina a més de 2,3 milions de persones i representa l’11,7% del PIB de l’Estat”, ha explicat el president del saló, Jordi Clos. “És fonamental que, per a mantenir aquesta posició de lideratge, el sector aposti per la digitalització i la innovació per a modernitzar-se”. Entre les activitats que es podran veure, destaca l’escenari B-Travel Experience Area, on es concentraran les actuacions musicals, i el B-Travel Cinema, on es projectaran documentals de viatges.

La directora del B-Travel, Marta Serra, ha explicat que l’objectiu és “combinar la condició de saló dirigit al públic final, amb una selecció de les millors propostes del turisme experiencial i la seva intenció d’arribar als professionals del sector oferint la possibilitat de conèixer les innovacions més disruptives que transformaran l’activitat turística”. El saló ofereix el B-Travel Passport, un document que els visitants han d’anar omplint quan superen una sèrie de proves que organitzen els expositors en una gimcana que dona l’oportunitat a participar en premis i descomptes valorats en 27.000 euros.

Més notícies
Jaume Collboni (PSC) proposa que Barcelona opti a l’Expo 2030 per reinventar la Fira
Notícia: Jaume Collboni (PSC) proposa que Barcelona opti a l’Expo 2030 per reinventar la Fira
Comparteix
L'alcaldable del PSC planteja celebrar el centenari de l'Exposició de 1929 amb un esdeveniment internacional que revitalitzi els vells pavellons i financi la prolongació de la L2 sota Montjuïc
La remodelació de la Fira a Montjuïc pacificarà l’avinguda Maria Cristina
Notícia: La remodelació de la Fira a Montjuïc pacificarà l’avinguda Maria Cristina
Comparteix
El projecte per renovar el recinte firal de plaça Espanya contempla el tancament al trànsit de l'emblemàtica via
La Fira de Barcelona ampliarà les seves instal·lacions als recintes de Montjuïc i Gran Via / Fira de Barcelona
La Fira invertirà 380 milions per ampliar el recinte de Gran Via i renovar el de Montjuïc
Notícia: La Fira invertirà 380 milions per ampliar el recinte de Gran Via i renovar el de Montjuïc
Comparteix
L’objectiu és avançar-se a la saturació de les instal·lacions i mantenir Barcelona com a ciutat líder de congressos internacionals
La Barcelona Wine Week s'estrenarà el febrer del 2020 / Fira de Barcelona
Barcelona Wine Week serà el saló del vi de Fira de Barcelona
Notícia: Barcelona Wine Week serà el saló del vi de Fira de Barcelona
Comparteix
El primera es farà els dies 3,4 i 5 de febrer de 2020 i es fill d'Intervin de la fira Alimentaria

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa