Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TVBoy denuncia que han robat el seu grafiti de Messi
  • CA

L’artista urbà TVBoy ha denunciat al seu compte d’Instagram que el grafiti que va fer per acomiadar Messi ha desaparegut. El grafiter va pintar “Hasta siempre, comandante” al tram baix del passeig de Gràcia, en un armari de cablejat a la cantonada amb el carrer Casp, poc després que l’estrella argentina anunciés que volia marxar del Barça.

“El Messi real es queda, però el pintat ha marxat”, ha lamentat a les seves xarxes socials. “Si us plau, no alimenteu els lladres d’art de carrer. L’art urbà és per a tothom”, ha dit. Fonts municipals no han sabut aclarir què va passar, però la retirada de la coberta del quadre de llums on estava pintat descarta que es tracti d’una operació de neteja dels serveis municipals.

L’artista s’havia acomiadat del davanter amb un “hasta siempre, comandante” al cor que li va col·locar al cap com si fos aureola d’un sant. L’escut del FC Barcelona al pantaló i una samarreta on que diu “I love BCN” deixen entreveure, però, el vincle del jugador amb la ciutat.

Aquest element de mobiliari urbà és un llenç recurrent per al popular artista urbà, que ha fet retrats sarcàstics de la investidura d’Ada Colau amb els vots de Manuel Valls o un petó entre el blaugrana Piqué i madridista Ramos durant les protestes per la sentència de l’1-O. L’última obra a Barcelona la va dedicar a la fugida del rei emèrit Joan Carles, pintat a la Barceloneta com si fos un turista.

Abans, al juny, va fer un homenatge a George Floyd en una pared del Born, poc després que aquest ciutadà afroamericà fos assassinat per la policia de Minneapolis i s’iniciés una onada de protestes arreu del món que encara dura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa