Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tanquen el mirador de Nou Barris després que el veïnat alertés del risc de caure al buit
  • CA

Després de les queixes veïnals pel risc de caure al buit que suposava el mal estat del mirador d’Aiguablava, al barri de la Trinitat Nova, l’Ajuntament ha tancat el mirador provisionalment, amb la instal·lació d’unes tanques que protegeixen la zona.

L’Ajuntament hi instal·la unes tanques

El cap de setmana, el TOT Barcelona alertava de les queixes veïnals pel risc que suposava acostar-se al mirador d’Aiguablava s’eleva sobre l’autopista C-33 i les vies del tren. I és que un tros de barana havia desaparegut i només dues cintes fràgils i creuades entre si feien de separació improvisada entre la vorera i el precipici que s’aboca a la via fèrria dels Rodalies. Avui, però, han aparegut unes tanques que fan de protecció, si bé és una solució provisional.

Les cintes entrecreuades que fan de fràgil protecció al mirador d'Aiguablava, a Trinitat Nova / Cedida
Les cintes entrecreuades que fan de fràgil protecció al mirador d’Aiguablava, a Trinitat Nova / Cedida

Els Veïns de la Trinitat Nova feien el crit d’alerta sobre aquest mirador, que de fet, és un punt habitual de pas en tota excursió amb destí a la Casa de l’Aigua, també en les que s’endinsen per camins assequibles per introduir-se en el Parc Natural de Collserola. Per tant, és una zona concorreguda. Els veïns asseguraven al TOT Barcelona que existia un risc evident que algú pugui caure al buit i prengui mal si s’apropa distret al límit, on no hi havia tanca.

Tanca que ha posat l’Ajuntamnet CEDIDA

Ara bé, el col·lectiu veïnal Somos la Trini explicava a aquest diari que el mirador estava en aquesta situació des de l’abril, però que cap instància de l’Ajuntament havia fet res per resoldre-ho més enllà de posar-hi una cinta: “No hi ha barana. Un nen innocent que corri per allà, un incident, algú que no se n’adoni… Caiguda cap per avall fins a les vies i mort segura”, sentenciaven. De fet, les cintes protectores les havia posat la Guàrdia Urbana.

Consultat per aquest diari, el districte no va oferir cap resposta sobre la previsió que tenia de resoldre aquest perill, però aquest cap de setmana els veïns de la plataforma han trobat aquestes tanques noves, que en tot cas, consideren que són una solució provisional.

Més notícies
Les cintes entrecreuades que fan de fràgil protecció al mirador d'Aiguablava, a Trinitat Nova / Cedida
Risc de caure al buit en un mirador de Barcelona
Notícia: Risc de caure al buit en un mirador de Barcelona
Comparteix
El retard en reposar un tram de barana a Trinitat Nova deixa tan sols unes cintes com a protecció davant d'un precipici

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa