Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Suspesos dos espectacles més del Grec per detectar-se més casos de Covid
  • CA

El Festival Grec ha suspès dos espectacles programats per la detecció d’un cas de Covid-19 en les respectives companyies que els havien d’interpretar. Un dels que cau de la cartellera és l’obra de teatre Annobón, després de detectar-se un contagi en un membre de la companyia. Igual ha passat amb Transverse Orientation, l’altra funció desprogramada per confirmar-se un infectat en la companyia.

Ja són tres els espectacles que el Grec es veu obligat a cancel·lar a causa d’un cas positiu per coronavirus en menys d’una setmana. El festival va tenir que anul·lar les dues actuacions del Groupe Acrobatique de Tànger, previstes per divendres i dissabte passat, també per haver-se diagnosticat que un membre de la companyia de circ s’havia infectat del virus.

El festival ha explicat que els altres membres de la companyia d’Annobón han tingut que confinar-se per precaució, d’acord als protocols sanitaris. Hi havia tres actuacions programades entre divendres i diumenge que ve, al Teatre Lliure de Montjuïc.

En el cas de l’espectacle Transverse Orientation, s’han aïllat els contactes estrets de la persona que ha contret el virus. Les funcions estaven previstes per aquest dimarts i dimecres al Mercat de les Flors.

Igual que va ocórrer la setmana passada, el Grec retornarà el preu de l’entrada als espectadors que ja les haguessin reservat per alguna de les dues obres suspeses. El reemborsament es pot fer efectiu des de demà i fins a un mes després del dia en què hauria d’haver-se fet la funció, informa el festival.

Més notícies
Sala del Teatreneu
La Covid obliga els bars dels ateneus barcelonins a reinventar-se
Notícia: La Covid obliga els bars dels ateneus barcelonins a reinventar-se
Comparteix
Les restriccions de la pandèmia han obligat aquests serveis a adaptar-se a nous horaris i necessitats per sobreviure
El Molino s'incorpora a la xarxa d'equipaments culturals de Barcelona / Ajuntament
Barcelona comprarà El Molino per fer-hi un espai cultural
Notícia: Barcelona comprarà El Molino per fer-hi un espai cultural
Comparteix
L’Ajuntament pagarà 6,2 milions com part del projecte de transformació del Paral·lel

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa