Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les sis cançons que Bruce Springsteen ha assajat a l’Estadi Olímpic

Avui és un gran dia per a milers de fans de Bruce Springsteen, que el veuran actuar aquesta nit a l’Estadi Olímpic de Barcelona. El nord-americà, que ha triat Catalunya per començar la gira europea, reunirà 50.000 persones en un estadi per primer cop des de l’esclat de la pandèmia. Els més fidels al ‘boss’ ja fa dies que estan a Montjuïc esperant que obrin les portes i, de fet, molts d’ells ja han pogut comprovar algunes de les cançons que, amb tota probabilitat, sonaran al concert.

Bruce Springsteen es caracteritza per variar força el seu repertori. De fet, els fans concentrats a Montjuïc destaquen, en declaracions al TOT, que una de les coses que més agraden de l’americà és que, “de cop, et sorprèn amb una cançó que feia anys que no tocava”. Amb el de Nova Jersei, doncs, cap gran single està assegurat. De fet, és probable que aquesta nit se’n quedi algun fora. Sense anar més lluny, en alguns dels últims concerts que ha fet als Estats Units no ha tocat Born in the USA, per exemple.

Sis hits i moltes incògnites

Els fans presents a l’estadi han pogut comprovar de primera mà com Bruce Springsteen i la seva inseparable ‘The E Street Band’ assajaven durant una mitja hora llarga alguns dels temes que sonaran aquesta nit. No han faltat dos dels últims èxits del cantant americà: Ghost i Letter to You, dues cançons que repassen la seva trajectòria musical. També ha sonat un altre clàssic dels concerts a Barcelona, Remord. Human Touch i Prove it all night són els dos hits històrics que Springsteen ha practicat durant les hores prèvies al concert. I finalment, la tranquil·litat, que ha arribat amb Mansion in the hill.

Evidentment, aquest és un simple tastet d’un concert que la promotora, Doctor Music, ja va avisar que seria “llarg i de grans dimensions”. Per tant, malgrat tot, hi haurà espai per molts èxits, com podria ser el cas de The River, Born in the USA o Born to run. També està per veure si Springsteen opta per interpretar algunes de les versions que ha tret en el seu últim treball d’estudi, Only the Strong Survive.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa