Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família sorteja entrades dobles per visitar la basílica de nit

Nova iniciativa de la Sagrada Família per celebrar la diada de Sant Jordi. Tal com ha anunciat en un comunicat, durant la vigília de Sant Jordi oferirà una visita guiada a la Basílica fora de l’horari habitual: durant la nit. La visita començarà a les 20.30 hores. D’aquesta manera, es podrà veure el temple d’una manera que s’ha vist poques vegades: il·luminat per l’excepcional llum del capvespre. Les persones que vulguin gaudir d’aquesta experiència, ja poden omplir un formulari amb el qual s’inscriuran al sorteig de 90 entrades dobles. S’hi pot accedir a través de l’espai web o de les xarxes socials. A l’espai web, a més, hi ha més informació sobre la celebració de Sant Jordi a la Sagrada Família.

Aquesta visita oferirà més que una mirada nocturna a la Sagrada Família, també contempla la decoració especial per a l’ocasió del balcó de Jubé. Allà s’hi troba l’escultura de Sant Jordi i s’inaugurarà el mateix 22 d’abril. La creació és de l’Associació Art-Teràpia Artenea i els visitants podran gaudir-ne fins al 27 d’abril.

Si et dius Jordi o Jordina

La Sagrada Família ha preparat una altra iniciativa especial durant la diada de Sant Jordi. Com cada any, dona a les persones que es diguin Jordi i Jordina l’oportunitat de visitar gratis el temple durant el qual és un dels dies més importants per a Barcelona i Catalunya.

Visitar el temple d’Antoni Gaudí no serà gens difícil si ens basem en com era la situació l’any passat. Les persones que volien accedir gratis a la basílica només s’hi havien de presentar a les portes amb el document d’identitat per acreditar que el seu nom era Jordina o Jordi. D’altra banda, cal recordar que durant anteriors diades de Sant Jordi altres espais emblemàtics de la ciutat també han obert gratuïtament les portes a totes les persones, com el Palau de la Genialitat o la Biblioteca de Catalunya, entre altres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Amb mi no hi compteu a abril 17, 2023 | 12:10
    Amb mi no hi compteu abril 17, 2023 | 12:10
    De nit, quan tothom dorm ? Per a no entorpir de dia, les visites dels senyors turistes ? Tant ens hem de prostituir i arronsar per a deixar via lliure al "turisme" ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa