Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 19 i 20 de març
  • CA

La festivitat de Sant Josep omple de propostes aquest cap de setmana. A més de ser el dia del pare, és la festa del barri del Pi per la proximitat del dia de Sant Josep Oriol. El clima serà londinenc, però això no impedirà trobar què fer a Barcelona i què visitar per gaudir de dos dies molt complets.

A continuació es poden trobar plans interessants pel matí, tarda i vespre de dissabte i de diumenge.

Dissabte 19 al matí

El cap de setmana comença amb tradició genuïnament barcelonina. El programa de festes del Pi arrenquen a les 11h a la plaça del mateix nom. Primer toca pregó, que aquest any pronuncia l’editor Fèlix Riera. Després té lloc un dels moments més singulars, la Remembrança del miracle de les monedes de Sant Josep Oriol, que reparteix unes monedes de xocolata entre el públic fetes expressament per a l’ocasió. I a continuació ve el Ball dels quatre Gegants originals del Pi, unes figures del segle XIX que només surten al carrer aquest dia. Val la pena!

Dissabte 19 a la tarda

De la tradició a la contemporaneïtat: el recinte de Can Batlló a la Bordeta acull una fira d’art independent fins les 20h, amb mercat de peces de pintura, fotografia i escultura d’autors de proximitat. Busca fer d’altaveu i també generar un circuit curt i popular per a la compravenda d’art. Música i menjar per amenitzar l’activitat, que és d’accés gratuït.

Dissabte 19 a la nit

Creuem la frontera porosa amb l’Hospitalet per escoltar el nou disc del cantautor Xarim Aresté, una de les estrelles del BarnaSants 2022. Actua a l’auditori Barradas (Rambla Just Oliveras 5) a les 20h i presenta el treball ‘Ses entranyes’ d’aires jazz i blues potenciats amb la sonoritat de la seva nova banda, liderada pel trompetista Pep Garau. Entrades a 15 euros.

Diumenge 20 al matí

Un bon pla per a totes les edats és l’espectacle Labranza Kids, que arriba a l’exterior del centre cívic Tomasa Cuevas de Les Corts a través del programa municipal Districte Cultural. Es tracta d’una adaptació del projecte homònim protagonitzat per nens i nenes de 6 a 16 anys. Els coreògrafs i ballarins del Colectivo Lamajara engresquen els més joves amb una hibridació de la imatge de l’artista i la del pagès.

Diumenge 20 a la tarda

I de l’art al carrer, als grans muntatges internacionals. El Cirque du Soleil allarga la seva estada a la gran carpa que ha muntat a l’Hospitalet i fins l’1 de maig s’hi podrà veure el seu espectacle Luzia. Per exemple aquest diumenge a les 16h hi ha funció de tarda. Colors, música, acrobàcies i efectes especials meravellaran el públic, com és marca de la casa. Això sí, les entrades disponibles costen de 65 euros en amunt.

Diumenge 20 a la nit

S’acaba el cap de setmana i res millor per contrarestar la mandra dels dilluns que un bon fart de riure. La Sala Apolo 2 acull a les 21:15h un dels shows del festival In Risus: La banda de Late Show. Aquest grup musical nascut fa 6 anys expressament per al programa Late Motive d’Andreu Buenafuente ha fet el salt als escenaris i repassa amb molt d’humor grans clàssics dels Rolling Stones, Michael Jackson o Ray Charles. Entrades a 15 euros.

Més notícies
Imatge d'arxiu de les obres de la Sagrada Família / Jordi Play
Com gaudir d’un concert gratis a la Sagrada Família
Notícia: Com gaudir d’un concert gratis a la Sagrada Família
Comparteix
Se sortegen 800 entrades per gaudir del concert de Setmana Santa
Una imatge d'arxiu de Barcelona / Observatori Fabra
Cap de setmana amb clima londinenc a Barcelona
Notícia: Cap de setmana amb clima londinenc a Barcelona
Comparteix
Ens esperen plugims, vent i núvols durant dies a la ciutat, amb petites treves però sense sol
Vista aèria amb la muntanya de Montjuïc darrera de l'estàtua de Colom / AL PHT Air Picture TAVISA
L’Ajuntament ajorna de sobte les restriccions de trànsit a Montjuïc
Notícia: L’Ajuntament ajorna de sobte les restriccions de trànsit a Montjuïc
Comparteix
A la zona ja hi havia cartells que anunciaven les restriccions i els horaris, però s'han retirat les indicacions
Una venedora majorista de Mercabarna agafant calçots d'un dels palets al seu punt de venda / Albert Cadanet (ACN)
Els aliments que escassegen a Barcelona per la vaga del transport
Notícia: Els aliments que escassegen a Barcelona per la vaga del transport
Comparteix
L'aturada per l'encariment del combustible es comença a notar a Mercabarna i els punts de venda de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa