Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cap de setmana amb clima londinenc a Barcelona
  • CA

Els que hagin viscut una temporada o hi hagin passat diversos dies d’hivern sabran com és el clima dels països del nord. Fred, vent i un plugim gairebé constant que no acaba en pluja forta gairebé mai. I és clar, núvols i sensació que mai no acaba de sortir el sol. La previsió del Meteocat ens indica que no plourà de manera continuada ni ho farà a tot arreu, però sí que al llarg dels dos dies s’aniran produint alguns ruixats dispersos i intermitents, també a la ciutat. El temps londinenc ens acompanyarà uns dies, perquè la setmana vinent el plugim perdurarà a Barcelona fins divendres, i tots els ben ennuvolats.

Divendres petita treva

Si mirem la previsió per dia, el Meteocat indica que per demà a Barcelona la pluja, fluixa, apareixerà a l’hora de dinar, però al matí donarà treva i a partir de les 5 desapareixerà. Això sí, el sol no el veurem ni de lluny! Per dissabte ja arrenquem la jornada sense ni rastre del sol i amb plugim tot el dia, que es podrà fer una mica més intens a migdia. La temperatura estarà entre els 11 i els 12 graus, un parell menys que divendres.

Diumenge arribarà també marcat pel plugim i els núvols, amb una temperatura mínima més baixa, de 9 graus, i una màxima això sí que pot arribar als 15 graus. Sortirà el sol, com a novetat dels dos dies anteriors, però la sensació tèrmica continuarà essent fresca.

I de cara a la setmana vinent, més del mateix. Londres-Barcelona: pluja prevista fins divendres, poc sol i temperatures màximes de 15 graus i mínimes de 9 a les portes de la primavera! Amb tot, i com que ja sabem que el temps és boig, un paraigua a la bossa i a passejar, que segur que hi haurà petites treves que podrem aprofitar per gaudir del nostre temps lliure.

Previsió del Meteocat per a la setmana vinent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa