Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On i quan es podrà veure la preestrena d”Alcarràs’ a Barcelona
  • CA

Alcarràs és història del cinema català abans d’estrenar-se. La pel·lícula de la badalonina Carla Simón arriba a les sales de tota Catalunya el 29 d’abril, però just abans es preestranarà en dos passis en què s’homenatjarà el film, gunyador del Lleó d’Or a la Berlinale i que retrata la vida rural a la vila lleidetana. El primer serà a la Llotja de Lleida, el 26 d’abril, i el segon a Barcelona, dos dies més tard.

La preestrena d’Alcarràs a la capital serà el 28 d’abril, un dia abans de ser a la cartellera de la resta del país. Es desplegarà la catifa vermella perquè la projecció comenci a les 20.00 hores a la gran sala Aribau 5, la més gran de la ciutat, amb 1.000 butaques.

Amb el passi s’inaugurarà la dotzena edició del D’A Film Festival Barcelona, que se celebra entre el 28 d’abril i el 8 de maig. Les entrades per veure el guardonat film català es poden adquirir per nou euros cadascuna a la web del certamen.

El certamen serà presencial, excepte una petita mostra a Filmin. El D’A Film Festival Barcelona es tancarà amb la pel·lícula Cinco Lobitos, de la cineasta basca Alauda Ruiz de Azúa i protagonitzada per Laia Costa.

No és el primer cop que Simón participa al D’A Film. Va ser l’encarregada de clausurar el festival el 2017 amb la seva pel·lícula de debut, Estiu 1993, que va acabar guanyant 36 premis arreu del món.

Al festival barceloní també es veurà el treball del tailandès Apichatpong Weerasethakul, amb el primer treball rodat fora del seu país i amb actors internacionals: Memoria, ambientada a Colòmbia i protagonitzada per Tilda Swinton. Entre altres, també s’exhibirà la nova pel·lícula del veterà cineasta britànic Terence Davies, Benediction; The Souvenir: Part II, de la també britànica Joanna Hogg, i Costa Brava, Líbano, de la directora Mounia Akl, guardonada a Sevilla i Toronto.

Més notícies
Josep Bou (PP), Eva Parera (Valents) i Luz Guilarte (Cs).
La divisió amenaça l’unionisme a Barcelona a un any de les municipals
Notícia: La divisió amenaça l’unionisme a Barcelona a un any de les municipals
Comparteix
La fragmentació i l'auge de Vox comprometen les aspiracions de PP, Cs i Valents de seguir abanderant l'antiindependentisme a l'Ajuntament
Felip VI durant el discurs al sopar del MWC 2022
Felip VI i Sánchez enalteixen la “integritat territorial” al sopar del MWC
Notícia: Felip VI i Sánchez enalteixen la “integritat territorial” al sopar del MWC
Comparteix
Ucraïna protagonitza tots els discursos | Aragonès, Colau i Puigneró esquiven el besamans reial
El teatre circ Olympia de Barcelona WIKIPEDIA
Circs i parcs d’atraccions d’una Barcelona desapareguda
Notícia: Circs i parcs d’atraccions d’una Barcelona desapareguda
Comparteix
Coneix quatre icones extintes que han configurat la identitat barcelonina
Torna el TOI, 30 anys després JORDI CATALÀ
Torna el TOI, el precursor de les emoticones amb ADN barceloní
Notícia: Torna el TOI, el precursor de les emoticones amb ADN barceloní
Comparteix
Aquest dilluns, Jordi Català presenta el nou TOI amb un llenguatge reconeixible per a joves i adults, mantenint l'essència però adaptat al segle XXI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa