Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les pizzeries barcelonines que participen en un festival dedicat a la pizza

Da Nanni, Luigi, Mama, Messie Pizza Sin Gluten, Murivecchi, Buon Appetito, Bellillo i Spacca Napoli són algunes de les pizzeries barcelonines que participaran en el Pizzas Fest: el primer festival de pizza on es podran tastar un total de 28 tipus de pizza. L’esdeveniment tindrà lloc entre els pròxims 2 i 5 de juny a La Farga de l’Hospitalet. Un espai de més de 8.500 metres quadrats on, a més de menjar pizza, els assistents podran gaudir de música en directe i diverses activitats gastronòmiques.

Més enllà de tot això, una de les millors coses del Pizzas Fest és que l’accés serà gratuït. Cal tenir en compte, però, que l’aforament serà limitat i s’anirà completant per ordre d’arribada dels assistents. Per tal d’accedir-hi s’ha de descarregar l’entrada a la web www.pizzasfest.com.

La millor pizzeria d’Europa 2023

La setmana passada es va saber que la millor pizzeria d’Europa 2023 no es troba a Itàlia, sinó a Barcelona. Es tracta de Sartoria Panatieri i té dos locals que es troben al número 51 del carrer d’Encarnació i al número 330 del carrer de Provença. A aquesta pizzeria se l’ha reconegut amb la posició número 1 de la guia 50 Top Pizza Europe. A més, la pizzeria dels xefs Rafa Panatieri i Jorge Sastre també ha estat reconeguda amb el Premi Especial Latteria Sorrentina a la Millor Pizza de l’Any. El motiu ha estat una pizza que combina salsa de tomàquets xerri cuits, mozzarella i holandesa d’alfàbrega. També se li ha concedit el Premi Green Oven per fer pizzes de manera sostenible.

L’establiment va celebrar aquest reconeixement amb una publicació a les seves xarxes socials. “Gràcies a l’esforç de tot el nostre equip hem aconseguit un dels nostres majors somnis i estem molt contents i orgullosos de dir que som la MILLOR PIZZERIA D’EUROPA. Us esperem a les nostres Sartorias amb el forn encès i els braços ben oberts!”, van exclamar des de la pizzeria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa