Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família sorteja entrades per la vigília de Sant Jordi

La Sagrada Família es prepara per a la diada de Sant Jordi. El temple de Gaudí vendrà roses solidàries i obrirà la basílica la vigília de la festa amb visites guiades en tres horaris diferents. Les rutes seran el 22 d’abril entre les 20:30 h i les 21:15 h i, segons explica en un comunicat, la idea és “poder gaudir de l’excepcionalitat llum del temple al capvespre”.

Les persones interessades hauran de tenir sort, ja que la Sagrada Família oferirà només 90 entrades dobles que hi haurà disponibles entre l’11 i el 18 d’abril. Qui vulgui visitar-la haurà d’omplir el formulari que es facilitarà a la web i les xarxes socials de la basílica. Dimarts 18 d’abril se sabran els guanyadors, que rebran un correu amb la notícia i les entrades.

No és l’única manera d’accedir gratis al temple de Gaudí. De les 10:30 h a les 19 h, els Jordis i Jordines podran entrar-hi gratuïtament i amb un acompanyant sense necessitat de reservar entrada. Podran gaudir del balcó del Julbé decorat, on hi ha l’escultura de Sant Jordi.

Tallers i roses solidàries

La Sagrada Família també impulsarà projectes participatius per donar a conèixer el temple als col·lectius en situació de vulnerabilitat. La basílica ofereix un taller titulat “El Temple de la Llum”. La iniciativa, que s’organitza conjuntament amb el projecte Lloc de la Dona, que treballa diàriament amb l’objectiu de facilitar l’accés al món laboral a dones amb risc d’exclusió social a través de la costura.

Aquest mateix col·lectiu serà l’encarregat de vendre les roses solidàries de la Sagrada Família, unes roses que han cosit a mà des del projecte Dona Kolors, que impulsa el grup Lloc de la Dona.

Més entrades gratis

No és el primer cop que la Sagrada Família ofereix entrades gratis aquest any, un fet que s’ha tornat una constant en dates assenyalades. També ho va fer per aquesta Setmana Santa, coincidint amb l’espectacle de l’Orfeó Donostiarra, un cor amateur originari de Donosti amb 125 anys de vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa