Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Sagrada Família sorteja entrades gratis per al concert de Setmana Santa

Des de la Sagrada Família són conscients del pes que el monument té a Barcelona, i és per això que ha preparat una programació especial per celebrar la Setmana Santa amb la ciutadania entre els pròxims 26 de març i 13 d’abril. Tal com ha informat el temple aquest dilluns, aquesta programació consta d’un concert, un taller familiar i un espectacle d’il·luminacions que es farà a una de les seves façanes.

Pel que fa al concert, se celebrarà el pròxim 26 de març a les 11 hores i anirà a càrrec de l’Orfeó Donostiarra, un cor amateur originari de Donosti amb 125 anys de vida. Interpretarà el repertori de Händel, Verdi y Mahler. La basílica sortejarà 300 entrades dobles per al concert. Per tenir la possibilitat de guanyar-ne alguna, els interessats s’han d’inscriure, abans del 20 de març, en un formulari que hi ha a la seva pàgina web.

Tanmateix, també hi ha una activitat pensada per a les famílies: un taller infantil per a nens d’entre 5 i 11 anys, que inclou una visita guiada i un taller de decoració d’ous de xocolata, entre altres. Aquesta darrera part del taller anirà a càrrec de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, que comptarà amb la col·laboració del Museu de Xocolata. L’espectacle d’il·luminació es farà els dies 3, 4 i 5 d’abril a les 20.45 hores a la façana de la Passió, on apareixerà el relat de la passió i la mort de Jesús.

El monument més visitat de Barcelona

En parlar d’aquesta programació és important destacar que la Sagrada Família és el monument més visitat de Barcelona, tal com va informar l’empresa Tiqets el passat mes de desembre. Prova d’això és que el director general de la Fundació Junta Constructora Sagrada Família, Xavier Martínez, va detallar fa uns dies en una roda de premsa que el 2022 més de 3.780.000 persones van visitar la basílica, la qual cosa representa un 80% dels visitants del 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa