Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els tres espais de Barcelona més visitats pels turistes estrangers
  • CA

El 2022 ha estat l’any en què el turisme s’ha anat recuperant a poc a poc a Barcelona. De fet, un estudi recent situa la capital catalana com la tercera ciutat europea més visitada aquest any. La ciutat compta amb l’atractiu d’un clima mediterrani que ofereix sol a l’estiu i temperatures suaus a l’hivern. I alhora, disposa de desenes de monuments i museus de primer ordre mundial. Però, quins són els espais més visitats pels turistes estrangers?

La Sagrada Família, el monument més visitat

Qualsevol barceloní podria endevinar quin monument ocupa la primera posició del rànquing. La basílica de la Sagrada Família és l’edifici més vist, segons l’empresa Tiqets. Gaudí és un fix entre els turistes estrangers i la seva obra mestra, la més visitada. L’església és el gran atractiu turístic de la ciutat i s’espera que encara ho sigui més l’any 2026, any en què es preveu el final de les obres.

Les dues torres recentment estrenades | ACN
El monument ha estrenat recentment les torres dels Evangelistes | ACN

Els altres espais que completen el podi barceloní

Seguim amb Gaudí. Perquè el segon lloc del rànquing l’ocupa el Park Güell. Tiquets defineix aquest espai com “un lloc on poder entrar en una terra de somnis psicodèlics i conèixer tota mena de criatures al·lucinants”. El parc, a més, compta amb l’atractiu de veure una panoràmica meravellosa de Barcelona. El podi barceloní el completa el Centre d’Arts Digitals, IDEAL. Un museu d’art, tecnologia i ciència que enamora als visitants.

Dins del TOP-10 també se situa un espai menys popular però alhora molt atractiu per a tots els públics, el Zoo. Aquest espai s’ha convertit en un fix de les famílies, que valoren que el centre “estigui dedicat a l’ensenyament i la conservació de la fauna”.

EL TOP-10 estatal

Aquests tres espais es colen entre els 10 més visitats de tot l’Estat. La Sagrada Família, el més popular, ocupa el tercer lloc, només per darrere de l’Oceanogràfic de València i el Museu de les Il·lusions de Madrid. En quart lloc, apareix l’estadi Santiago Bernabéu, seu de l’equip de futbol Reial Madrid. El TOP10 el completa un altre històric dels monuments, l’Alhambra de Granada i Puy Du Fou Espanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa