Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nova pista de gel a Nou Barris fins al final del Nadal
  • CA

Nou Barris està d’estrena i demà inaugura una pista de gel, inèdita en els últims anys al districte. La instal·lació romandrà oberta al públic al llarg de totes les festes de Nadal i se’n podrà gaudir durant un mes, fins al 9 de gener, als jardins de Can Xiringoi, al barri de Vilapicina. La pista és una iniciativa de les associacions comercials de l’Eix Maragall, Nou Barris Centre Comerç, l’Associació de Comerciants d’Entorn Virrei i la Unió de Comerciants del Passeig Fabra i Puig.

El preu per llogar uns patins per lliscar sobre el gel durant 20 minuts a la pista sintèntica i ecològica és de sis euros. En tot cas, els eixos comercials ofereixen descomptes per aprofitar aquest reclam per atreure compradors i animar les vendes durant l’època nadalenca. Les compres a establiments associats a les associacions gremials de Nou Barris tenen com a premi un descompte del 50% per patinar al recinte dels jardins de Can Xiringoi.

La pista obre al públic aquest divendres de 17.00 a 20.30 hores. Durant aquest pròxim cap de setmana, es pot visitar per patinar-hi d’11.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores. L’horari varia al llarg del mes en què romandrà a Nou Barris. El dia de Nadal, 25 de desembre, la pista estarà disponible de 17.00 a 20.30 hores. Entre el 26 i el 30 de desembre, és accessible d’11.00 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.30 hores. L’horari ampliat tant pel matí com per la tarda es repetirà més dies, també entre el 2 i el 4 de gener i entre el 6 i 9 de gener, just abans que el recinte de gel es desmunti.

Nou Barris ha evitat enguany l’espectacle lumínic Natura encesa, que va generar polèmica l’any passat i va acabar cancel·lant-se per les protestes del moviment veïnal, en contra que es pensés en tancar el parc del Turó de la Peira i reclamar que es pagués una entrada per accedir a un espai públic. En canvi, l’Ajuntament ha repescat el joc de llums de la productora Letsgo, però l’ha traslladat als jardins de Pedralbes, al districte de les Corts. L’Associació de Veïns de la Zona Universitària no es mostra conforme amb què la instal·lació ocupi part del parc i tem que faci malbé alguns parterres, després que es reparessin per danys que van patir durant l’estiu amb els concerts del Festival Jardins de Pedralbes, assegura l’entitat.

Més notícies
La carrossa de Melcior era una de les novetats de la cavalcada dels Reis Mags de Barcelona / Jordi Play
L’espectacle de Cap d’Any i la cavalcada, pendents de la sisena onada
Notícia: L’espectacle de Cap d’Any i la cavalcada, pendents de la sisena onada
Comparteix
Barcelona recupera la majoria d'actes de Nadal a l'espera de com evolucioni la pandèmia
La Sagrada Família de Barcelona amb el nou estel
La cultura popular celebra la inauguració de l’estel de la Sagrada Família
Notícia: La cultura popular celebra la inauguració de l’estel de la Sagrada Família
Comparteix
Un cerimonial de cultura popular a l’interior de la basílica va ser l'avantsala de l'encesa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa