Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els millors plans gratuïts a fer durant el pont a Barcelona

Molta gent aprofita el pont per marxar de la ciutat per marxar a la muntanya. D’altres aprofiten per anar a la costa. I alguns més viatgen a l’estranger. Però si has decidit quedar-te a la capital, aquest són els millors plans gratuïts a fer durant aquestes festes:

Pessebre itinerant

Des de la plaça de l’Àngel, a tocar de la Via Laietana, i fins a la Rambla. Passejar per aquesta zona de Barcelona és especialment bonic aquests dies, després que s’hagi instal·lat el pessebre, ideat per l’arquitecte Jordi Darder. En total, 51 façanes il·luminades amb peces que van des del metre d’alçada fins al metre i mig.

Fira de Santa Llúcia

Un clàssic, però sempre imprescindible. Enguany es compleixen 235 anys d’aquesta celebració i aquest 2021 es fa amb 140 parades dedicades a la venda de productes nadalencs. A més, n’hi ha 30 més dedicats a la venda de menjar i altres productes. La decoració de l’espai està ambientada per més de 20 arbres de Nadal il·luminats.

Anar de compres

Un altre clàssic, aquest atemporal. Si bé no és una activitat cultural, sí que ho és d’oci. Tant dilluns com dimecres, ambdós dies festius, molts establiments han decidit no tancar, de manera que es pot aprofitar per fer les compres de Nadal, de Reis o agafar aquell abric que fins ara ens havíem resistit a adquirir. La Maquinista, Westfield Glòries i Las Arenas obren de 9 h a 21.00 h, Gran Via 2 ho fa de 9.30 h a 21.00 h a l’Hospitalet de Llobregat. A més, també obren El Corte Inglés, el Maremàgnum i el centre comercial Splau de Cornellà de Llobregat, molt concorregut pels barcelonins.

La botiga on és Nadal tot l’any

Käthe Wohlfahrt és una botiga d’origen alemany que ven productes de Nadal durant tot l’any, sigui estiu o tardor. Es troba al carrer dels Banys Nous, 15, al Barri Gòtic. Un cop hi entris perdràs la noció del temps, ja que els centenars de llums de Nadal et mantindran en una mena del llimbs temporal, on sempre és hivern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa