Centres comercials i supermercats que obren durant el pont a Barcelona

La Generalitat ha autoritzat el 6 de desembre, dia de la Constitució espanyola, i el 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, perquè centres comercials i supermercats puguin obrir en el seu horari habitual.

Això vol dir que dilluns i dimecres cada establiment podrà triar si obre o tanca portes. A Barcelona, els centres comecials La Maquinista, Westfield Glòries i Las Arenas (de 9 – 21.00 hores), Gran Via 2 (de 9.30 – 21.00 hores en Hospitalet de Llobregat) estaran oberts al públic, com també El Corte Inglés. També el Maremàgnum, sempre obert els festius, i el centre comercial Splau de Cornellà, molt concorregut pels barcelonins, també obrirà en el seu horari habitual.

Els establiments de Bonpreu i Esclat a la capital catalana també oferiran horaris diferents durant aquest pont. Tot i que la gran majoria dels seus establiments a Catalunya tancaran el dia 6, a Barcelona es tancaran alguns locals el dia 6 i altres romandran oberts de 10h a 15h. I el dia 8, tots els establiments de la capital obriran de 10h a 15h. La direcció recomana consultar els horaris de cada supermercat abans d’anar-hi.

Qui sempre abaixa la persiana en festius és Mercadona, i el 6 i el 8 els seus establiments no obriran. Per contra, i a diferència de l’1 de novembre, els punts de venda de Dia romandran oberts tant el 6 com el 8 de desembre, a més que els supermercats franquícia que obren tots les festius-, però Lidl obrirà els seus establiment de la ciutat, en alguns casos amb horari reduït, però en general, fins a les 21h. Podeu consultar aquí els horaris.

Els comerços podran obrir 29 dels 31 dies de desembre a Barcelona JORDI PLAY

Carrefour també obrirà dilluns 6 de desembre, però tancarà el dia 8. Per contra, els Carrefour express de la ciutat romandran oberts els dos dies en horari habitual. Podeu consultar-lo fent clic aquí. La cadena francesa Alcampo farà el mateix, i obrirà portes amb horari habitual quan el supermercat estigui dins d’un centre comercial. Mireu aquí els horaris.

Caprabo també tindrà un horari diferent pel pont. Encara que els clients hauran de consultar els horaris del centre desitjat al web de l’empresa, la gran majoria de les seves botigues oferiran un horari especial aquests dos dies de festa.

Aldi també obrirà amb un horari adaptat al festiu a tots els seus establiments de Barcelona. Les seves botigues estaran operatives des de les 11.00 hores fins a les 14h. Finalment, Condis tancarà tant el dia 6 com el dia 8.

Nou comentari