Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El millor funambulista del món caminarà pel cel del passeig de Gràcia

T’imagines veure una persona creuant el cel del passeig de Gràcia? Serà una realitat el pròxim 2 de juliol. En el marc del Festival Grec de Barcelona, el funambulista francés Nathan Paulin creuarà aquesta emblemàtica artèria de Barcelona amb un slackline que estarà suspès a 200 metres d’altura. Mentre ofereixi aquest espectacle a vista, farà una coreografia del director de Chaillot – Théâtre national de la Danse de París, Rachid Ouramdane, i estarà acompanyat per una sonora composada pel músic Jean-Baptiste Julien. L’espectacle serà gratuït i s’oferirà amb motiu dels 150 anys d’història del passeig de Gràcia.

No és la primera vegada que Paulin es prepara per protagonitzar una aventura d’aquesta mena. Ja ha pujat a les altures d’espais històrics de ciutats com Grenoble, Annecy, Aussois, París i Rio de Janeiro. Compta amb una dotzena de rècords mundials. Se’l considera el millor funambulista del món. El trajecte més llarg que ha fet va ser el del Mont Saint-Michel, on va recórrer 2.240 metres a gran altura. Per part seva, amb les seves coreografies, Ouramdane llença el missatge sobre la capacitat humana de respectar els entorns on viuen les persones.

El món del circ i la coral

El món del circ serà un dels principals protagonistes de l’edició d’enguany del Festival Grec, que tindrà una durada d’un mes. De fet, l’acte que inaugurarà el certamen el dia 29 de juny al Teatre Grec corre en mans de la companyia australiana de circ Gravity & Other Myths juntament amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català.

També tindrà un paper destacat el món coral en una edició del Grec que oferirà 88 espectacles de totes les disciplines. Des de l’organització del festival han volgut recalcar que més de la meitat dels espectacles, un 55% concretament, són actuacions amb “la presència de dones amb rol d’autoria i direcció”. “Hem construït el festival per estar junts, per enamorar-nos i meravellar-nos; un Grec alegre, visual i impactant”, l’ha descrit el seu director, Cesc Casadesús, durant la presentació del festival.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa