Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La coral i el circ: els protagonistes del Festival Grec 2023

El món del circ serà un dels principals protagonistes de l’edició d’enguany del Festival Grec de Barcelona, que tindrà una durada d’un mes. De fet, l’acte que inaugurarà el certamen el dia 29 de juny al Teatre Grec corre en mans de la companyia australiana de circ Gravity & Other Myths juntament amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català. Però la inauguració no serà l’únic espectacle que el festival oferirà d’aquesta disciplina.

El circ i el món coral tindran més finestres en una edició del Grec que oferirà 88 espectacles de totes les disciplines. Des de l’organització del festival han volgut recalcar que més de la meitat dels espectacles, un 55% concretament, són actuacions amb “la presència de dones amb rol d’autoria i direcció”. “Hem construït el festival per estar junts, per enamorar-nos i meravellar-nos; un Grec alegre, visual i impactant”, l’ha descrit el seu director, Cesc Casadesús, durant la presentació del festival.

El festival tindrà, també, una segona actuació el 2 de juliol. Des de l’organització han preparat una “presentació popular” al Passeig de Gràcia càrrec del funambulista francès, Nathan Paulin. Aquesta ha estat la ubicació escollida per acollir aquest acte, ja que aquest any se celebren 200 anys que es va començar a utilitzar l’artèria barcelonina.

Nous escenaris

A banda de la norantena d’espectacles preparats pel mes del festival, el Grec també incorpora nous escenaris, en espais singulars de la ciutat. El Dipòsit del Rei Martí, l’Hospital de Sant Pau, la Model o el bar de la Muriel són només alguns dels espais que complement la singular llista d’ubicacions del festival. A banda dels diversos espectacles que es podran viure pels escenaris repartits per la capital catalana, al Teatre Grec s’hi faran concerts d’artistes que encara no s’han vist mai al festival com Joan Dausà, la Ludwig Band, Rufus Wainwright, o també d’altres artistes que mantenen ja una relació estable amb el Grec com Mayte Martín Quartet i Sílvia Pérez Cruz.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa