La web d’entrades per la Mercè, col·lapsada

El festival GREC i les ajudes per autònoms ja van saturar servidors per allau de demanda

La web de la festa major de Barcelona, la Mercè, està col·lapsada aquest dimecres al matí coincidint amb l’inici de la reserva d’entrades per als espectacles. En accedir a un concert apareix un missatge advertint que el servei de reserva està “interromput temporalment”. La programació d’enguany no inclou actes oberts al públic com era habitual, sinó que totes les activitats tenen aforament limitat i cal inscriure-s’hi prèviament.

El perfil de Twitter de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha reconegut una “incidència”, davant les queixes de nombrosos usuaris. Al migdia, fonts de l’organisme han confirmat al TOT Barcelona que la saturació de portal s’ha degut “al volum de la demanda” rebut. L’entrada simultània de milers d’interessats en les entrades ha fet caure la web. Tot i que s’ha resolt la incidència cap al migdia, sosté l’ICUB, la recuperació de la normalitat total és progressiva i “el servei funciona amb més temps d’espera” del normal.

El col·lapse té dos precedents aquest estiu. Les webs del festival GREC i de les ajudes municipals per treballadors autònoms es van col·lapsar els primers dies d’inscripció per una allau de demanda.

Més informació

Nou comentari