Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com i quan reservar entrada per als espectacles gratuïts de la Mercè

Les festes de la Mercè d’enguany seran atípiques per totes les restriccions que s’han hagut de posar en marxa pel coronavirus. El pallasso Tortell Poltrona és l’escollit per fer el pregó d’aquest any, però la principal novetat d’aquest any és que els actes seran tots durant el dia, repartits per tota la ciutat i amb inscripció prèvia.

La programació arribarà a barris on fins ara encara no hi havia tingut presència, com ara el de la Marina del Prat Vermell, Roquetes o Ciutat Meridiana i a espais emblemàtics de la ciutat com el Parc Güell, el recinte de l’Hospital de Sant Pau, La Model o el Teatre Grec. 

Condicions d’accés

Tots els espais de les festes tindran l’aforament controlat i caldrà inscripció prèvia, una mesura que permetrà “garantir la traçabilitat dels contactes” en cas de brot. El públic sempre estarà assegut per respectar la distància de seguretat que recomanen les autoritats sanitàries i es posaran en marxa protocols de neteja i desinfecció dels espais i els escenaris.

Les activitats tindran lloc d’11.00 a 22.00 i es programaran pels dies 24, 26 i 27 de setembre. Per evitar aglomeracions, s’ha posat en marxa un sistema de reserva prèvia que es podrà gestionar a través de la web de la Mercè, de l’aplicació mòbil o del telèfon 93 316 10 38.

Com i quan reservar

Les reserves s’aniran obrint a mesura que es presentin les activitats. Cada persona identificada amb un correu electrònic podrà reservar un espectacle de música, un de tradicional o un de Mercè Arts de carrer al dia. 

– Concerts del BAM – A partir del dimarts 8 de setembre (cada persona podrà reservar 2 entrades/dia)

– Concerts del BAM Cultura Viva – A partir del dimarts 8 de setembre (cada persona podrà reservar 2 entrades/dia)

– Concerts Mercè Música – A partir del dimecres 9 de setembre (cada persona podrà reservar 2 entrades/dia)

– Activitats cultura popular – A partir del dilluns 14 de setembre (cada persona podrà reservar 5 entrades/dia)

– Activitats MAC – A partir del dilluns 14 de setembre (cada persona podrà reservar 5 entrades/dia)

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 04, 2020 | 22:10
    Anònim setembre 04, 2020 | 22:10
    Como conseguir pase para poder fotografiar pertenezco a la federación catalana de fotografia gracias un saludo Rafael obiol.

Nou comentari

Comparteix