La cervesa Moritz 7 ha obtingut la medalla d’or, el màxim reconeixement, al World Beer Challenge. Aquest guardó  al certamen cerveser s’afegeix a un altre per a la Moritz Red IPA i les dues plates atorgades a la Moritz Original i la Moritz Epidor. Amb aquests guardons, Moritz es converteix en la cervesera catalana que aconsegueix els principals reconeixements del certamen, celebrat a Estoril, a Portugal. S’hi presenten més de 700 cerveses de tot el món i només una vintena aconsegueixen medalles d’or.

“La innovació és al nostre ADN”, explica Sergi Martínez, director de màrqueting de Moritz. “Innovem des de la tradició, revisant estils i recuperant històries, i aquest reconeixement dels nostres dos últims llançaments i de dues de les nostres cerveses més icòniques confirma que estem treballant en la bona direcció i amb la mateixa passió amb la qual vam començar”, afegeix.

Moritz 7:  caràcter 100% malta

Moritz 7 és l’última creació de la Moritz. Una cervesa 100% malta amb un sabor intens i gran equilibri entre la seva amargor i el torrat dels cereals. Per fer aquesta cervesa s’ha recuperat el maltejat tradicional tipus “kilning”. En aquest procés la malta d’ordi es cura profundament a uns 90ºC en un sol pas. El seu color daurat envellit indica que es tracta d’una cervesa amb molt de sabor i la seva persistència a la boca no deixa indiferent ningú.

La Moritz Red IPA i la innovació

Moritz Red IPA és el resultat del primer projecte dels mestres cervesers a la Moritz Beer Lab, l’espai de R+D+I de la Fàbrica Moritz Barcelona, on els mestres cervesers poden deixar volar la seva imaginació i aplicar tots els seus coneixements cervesers elaborant cerveses sorprenents que se serveixen fresques i sense pasteuritzar i que canvien cada tres mesos aproximadament. En aquest context va néixer Moritz Red IPA que s’ha incorporat a la llista de referències permanents de la cervesera.

Nou comentari

Més notícies

Arriba el gelat de cervesa Moritz

Els ha creat Jordi Vilà, director gastronòmic de la marca

Concerts de Guille Milkyway i Side Chick en una festa a la Fàbrica Moritz

En la presentació d'una nova cervesa premium, la Moritz 7, s'organitza una tarda de tasts i música
La Barcelona Pale Ale és la nova cervesa d'edició limitada de Moritz / Moritz

Els processos participatius arriben al món cerveser: la nova Moritz BaPA s’inspira en Barcelona

La marca ha fet un estudi per saber quins gustos cervesers tenen els barcelonins i els ha plasmat en aquesta nova beguda