La Moritz 7 aconsegueix la medalla d’or al World Beer Challenge

La firma barcelonina també obté guardons per a la Moritz Red IPA, la Moritz Original i la Moritz Epidor a certamen

La cervesa Moritz 7 ha obtingut la medalla d’or, el màxim reconeixement, al World Beer Challenge. Aquest guardó  al certamen cerveser s’afegeix a un altre per a la Moritz Red IPA i les dues plates atorgades a la Moritz Original i la Moritz Epidor. Amb aquests guardons, Moritz es converteix en la cervesera catalana que aconsegueix els principals reconeixements del certamen, celebrat a Estoril, a Portugal. S’hi presenten més de 700 cerveses de tot el món i només una vintena aconsegueixen medalles d’or.

“La innovació és al nostre ADN”, explica Sergi Martínez, director de màrqueting de Moritz. “Innovem des de la tradició, revisant estils i recuperant històries, i aquest reconeixement dels nostres dos últims llançaments i de dues de les nostres cerveses més icòniques confirma que estem treballant en la bona direcció i amb la mateixa passió amb la qual vam començar”, afegeix.

Moritz 7:  caràcter 100% malta

Moritz 7 és l’última creació de la Moritz. Una cervesa 100% malta amb un sabor intens i gran equilibri entre la seva amargor i el torrat dels cereals. Per fer aquesta cervesa s’ha recuperat el maltejat tradicional tipus “kilning”. En aquest procés la malta d’ordi es cura profundament a uns 90ºC en un sol pas. El seu color daurat envellit indica que es tracta d’una cervesa amb molt de sabor i la seva persistència a la boca no deixa indiferent ningú.

La Moritz Red IPA i la innovació

Moritz Red IPA és el resultat del primer projecte dels mestres cervesers a la Moritz Beer Lab, l’espai de R+D+I de la Fàbrica Moritz Barcelona, on els mestres cervesers poden deixar volar la seva imaginació i aplicar tots els seus coneixements cervesers elaborant cerveses sorprenents que se serveixen fresques i sense pasteuritzar i que canvien cada tres mesos aproximadament. En aquest context va néixer Moritz Red IPA que s’ha incorporat a la llista de referències permanents de la cervesera.

Més informació

Nou comentari