Arriba el gelat de cervesa Moritz

Els ha creat Jordi Vilà, director gastronòmic de la marca

Els fans de la cervesa-ben-freda –tot un concepte que admet moltes discussions– estan de sort, perquè arriba la cervesa més freda possible: el gelat de cervesa.

L’ha fet realitat Moritz, la marca que va fer història en llançar la primera cervesa de Barcelona i que ara innova una vegada més amb els gelats de cervesa, disponibles a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda Sant Antoni, 39).

És una gamma de gelats artesanals creats per Jordi Vilà, el director gastronòmic de la marca.

Les cerveses Moritz BaPA, Moritz Negra, Moritz Epidor i Moritz 7 han estat les escollides per Vilà per elaborar quatre tipus de gelats amb el punt d’amargor de la cervesa.

El sabors disponibles són:

Gelat de Moritz BaPA. És el més fresc, amb aromes afruitats i resultat de la Moritz BaPA, la primera cervesa col·laborativa de la ciutat de Barcelona, elaborada per Moritz.

Gelat de Moritz Negra. Suau i elegant amb essència de regalèssia i canya de sucre.

Gelat de Moritz Epidor. Per als més atrevits, amb notes herbàcies i l’amargor propi del llúpol.

Gelat de clara. El més original, una combinació de cervesa Moritz 7 i gelat de sorbet de llimona.

Per a tots aquells que vulguin viure aquesta experiència al complet, s’hi pot afegir el topping de malta Caramel garapinyada que incrementarà el gust de cervesa de cadascun dels gelats.

I per als petits de la família, gelat de vainilla.

         

 

 

Nou comentari